plansilo

Der er forskellige gode grunde til at bruge en køresilo til opbevaring af ensilage.

Fakta for din beslutning:

  • En god køresilo forebygger overophedning af ensilagen. Dette kan spare dig for 525 kr. pr. ko om året. kilde: AgruniekRijnvallei NL
  • Temperaturen i ensilagen i en køresilo er 4,3oC lavere end i en markstak. kilde: AgruniekRijnvallei NL
  • Der er gennemsnitlig op til 15 % sparet på udgifter under montagen.
  • Opbevar mere ensilage pr. m2. Med en silo kan der spares 15% plads.
  • Og som tillæg kan en køresilo bidrage til, at du kan arbejde mere effektivt, sikre en god hygiejne og gøre afvanding muligt.

Garanti var meget vigtigt for vores far, så vi også kunne nyde godt af hans investering i mange år. Derfor valgte vi køresiloer fra Bosch Beton med 20 års garanti.

Familien Kranendonk - OphemertLæs mere

Bosch Beton rådgav mig i forbindelse med planlægning af min grund, og derfor ligger min køresilo perfekt. Virkelig nem at bruge, fx i forbindelse med ensilering.

Hr. Zwartjes - Roelofsen fra RandwijkLæs mere

Levering var perfekt. Det var desuden et plus, at vi kunne dele leveringen mellem 2011 og 2012. Midlertidigt opbevaret på egen grund  og senere placeret.

Steenbergen & van Nistelrooy - BerlicumLæs mere

Seneste nyheder fra sektoren Fra 1. juli 2014 er det påkrævet at nye køresilovægge opfylder Euronormen. Hvis du ønsker en langsigtet investering, bør du vælge Bosch Beton. Vores fuldt ud fornyede assortiment af betonelementer efterlever nemlig den nyeste lovgivning (Euronorm) for betonprodukter til landbruget BRL 2812.

Vores kunder taler

Sammensæt din køresilo med køresilo-konfiguratoren. Angiv hvilken type betonelemeKøresilo_konfiguratornter du vil have, indstil målene for køresiloens vægge og vælg overfladebehandlingen. Indenfor 24 timer modtager du et skarpt tilbud.

Din fabrikant af betonelementer

Indenfor rådgivning, produktion af betonelementer og salg af disse præfabrikerede betonelementer til Vesteuropa er Bosch Beton igennem de seneste 40 år vokset til en topprofessionel virksomhed med en førerposition på det hollandske marked. Vores mangeårige erfaring, intensive research, konstante forbedringer af produkterne og hurtige levering fra lager har givet os en førerposition på markedet. Med baggrund i disse kvaliteter garanterer vi, at du får det bedste produkt leveret. Al den nødvendige information om betonelementer fra køb til brug, kan du finde på dette websted.