Historie

  • Koeresilo-fabrik-Kootwijkerbroek

Hvem var vi

I 1968 begyndte hr. G. van den Bosch i Kootwijkerbroek bag sin bondegår med at fremstille små kvæggitre til egen brug. Alt blev stadig gjort med hånden og støbningen foregik med en gammeldags blandingsmaskine.

I tidens løb fik G. van den Bosch stadigt flere forespørgsler fra bønder i området, om også at fremstille disse gitre til dem. Bosch Betonindustrie BV var født. 10 år senere stod der en fabrik, som fremstillede et stort antal kvæggitre af beton.

Omkring 1980 blev aktiviteterne udvidet med produktion af køresilovægge. Disse betonelementer med støttepiller skabte G. van den Bosch selv. Han fandt på denne konstruktion, for at gøre sine betonelementer endnu stærkere, og for at give dem endnu længere levetid.

Hvem er vi nu

Bosch Beton er vokset til en topprofessionel virksomhed, der har afsat mere end 15.000 køresiloer på det Vesteuropæiske marked. Produktionsprocessen er blevet professionaliseret og er indrettet til fuldt ud at kunne leve op til markedets krav: Selv de største projekter kan vi klare hurtigt og effektivt.

Kvaliteten af vores logistik har udviklet sig i samme tempo. Sammen med vores faste partnere for transport og placering, har vi styr på hele processen med hurtig og professionel placering af vores betonelementer.

Vores erfaring og støtten fra vores partnere har forbedret vores service yderligere. Bosch Beton er kundens partner, en institution på markedet og garanterer den højeste kvalitet.

Managementteam Bosch Beton (Henk Hop (CFO), Gerard van den Bosch (managing director) en Brechtje van den Beuken-Van den Bosch (managing director)