Køresilo

plansilo

Køresilo

Køresilo  

En køresilo bygges af køresilovægge af beton fra Bosch Beton. Med disse silovægge får du hurtigt og professionelt en stærk opbevaringsløsning til foder eller gødning. Betonelementerne anvendes også regelmæssigt til markering af skel.

Personlig rådgivning om køresiloer

Takket være vores mangeårige erfaring kan vi give faglig vejledning om hvilke betonelementer, der passer bedst til din situation. Få rådgivning om hvilken kvalitet din køresilo skal have, for at kunne modstå agressive tryksafter og syrer, og om de unikke kvaliteter, der gør det muligt for os at give op til 20 års garanti. Praktiske forhold er også vigtige, som for eksempel indretningen af din grund. Den rette placering af en køresilo sikrer effektivitet, når der tages højde for tilkørselsruterne. Dette er et par vigtige temaer, som vi gerne oplyser dig om. Ring til +45 51 644 144 for at få uforpligtende rådgivning.

Diverse typer køresilovægge

Silovæggenes højde varierer – som egenskaberne gør det. Se de forskellige typer betonelementer og find ud af, hvad der bedst passer til dine ønsker. Ud over køresiloer leverer vi også gulvplader, der giver dine køresiloer et stærkt fundament. Det finder du på siden overfladebehandling.

Køresiloer fra Bosch Beton adskiller sig med følgende kvaliteter:

  • 20 års fabriksgaranti på baggrund af certificeret konstruktion. Den nyeste obligatoriske Eurocode vedrørende byggeri og sikkerhed er anvendt for hele vores sortiment.
  • Til optimal konservering af foder, især i hjørnerne af køresiloen, er det i en Bosch Beton køresilo muligt at holde ensilagen kompakt helt ud til kanten t.o.m. et akseltryk på 15 ton!
  • Høj modstandsdygtighed mod syrer, hvilket giver længere levetid. Takket være vores certificerede højstyrkebeton C60/75. Betonelementerne har desuden en yderst glat og plan overflade.
  • Tryktesten bekræfter (som en ekstra test) at de certificerede betonelementer rigeligt lever op til den trykbelastning, som de udsættes for.
  • Bosch Betons serviceteam står altid klart til at give en hjælpende hånd. Desuden kan du anmode om et gratis silo-tjek efter 2-3 år.
  • Nem kontakt, hurtige og praktiske løsninger og en stræben efter 100% kundetilfredshed er kendetegnende for Bosch Beton: 100% en familievirksomhed med baggrund i landbruget.
  • Din køresilo er klar til brug med det samme, da alle betonelementer kan leveres fra forråd. Det giver: Hurtig levering og professionel placering af hærdede elementer.
  • Maksimal konservering og praktisk sikkerhed til mennesker og maskiner ved bibeholdelse af en maksimal stigningsvinkel på 28° ved ensilering.
  • Optimal konservering af kulhydrater og proteiner i majs: Mindst 33 % tørstofsindhold og en snitlængde på mindst 6 mm.

Uforpligtende rådgivning

Ønsker du personlig rådgivning og yderligere information? Udfyld da nedenstående formular, så tager vi kontakt til dig med det samme. Vil du hellere ringe direkte til os eller vores rådgivere? Tag da kontakt via +45 51 644 144. Du kan med denne formular bestille vores brochure. Heri finder du alle specifikationer og information om betonelementer og vores virksomhed.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bygger du selv din køresilo?

Du kan nemt bygge din køresilo i vores køresilo-konfigurator. Vælg et betonelement, vælg mål for køresiloen og indstil overfladebehandlingen. Send anmodningen, så modtager du indenfor 24 timer den bedste løsning til en pris, der er til at betale.

Jacolina Mandersloot – van Donkelaar - Salgskonsulent for landbrug – kontor Bosch Beton

Jacolina Mandersloot – van Donkelaar
Salgskonsulent for landbrug – kontor

Garanti Bosch Beton