HomePlansilo win action

Plansilo win action

Hjerte til landmanden: vind en silo til en værdi af 185.000 Kr.

Landmændene er på farten, både bogstaveligt og overført. Bosch Beton har et hjerte for landmændene, og det er derfor, vi gør en indsats. Vi ønsker, at alle landmænd og entreprenører skal få gavn af det! I denne uge starter vores unikke konkurrence om plansiloer: byg og vind en plansilo til en værdi af 185.000 Kr. !

Landmænd i bevægelse

Landmændene er på farten, bogstaveligt og overført. Der sker en masse omkring gården. Kvælstofproblemer, klimaændringer, høje foderomkostninger, investeringer, lukning eller endog ekspropriation – du kan nævne det hele. Kort sagt: fremtiden bekymrer landmanden. Prøv bare at holde en landbrugsvirksomhed i gang i disse tider med foranstaltninger og regler. Den skal være mere bæredygtig, men samtidig er der bekymringer om indtjeningsmodellen. Alt bliver dyrere. Er det stadig rentabelt nok, kan vi fortsætte, skal vi investere eller ej?
Vores AGRI-rådgivere hører og ser dette hver dag. Det er en vanskelig situation, hvor de nødvendige investeringer meget vel kan være endnu lavere end tidligere.

Landmanden ligger os meget på sinde

Godt grovfoder er grundlaget for alt. God foderopbevaring er og bliver vigtig. Selv, og måske især, i tider med knaphed. En god plansilo reducerer tabet af grovfoder og forhindrer yderligere indkøb af grovfoder. Desuden vil det give økonomiske fordele at tænke i kredsløb og have en god plansilo! En god gyllesilo betyder besparelser i kvalitet og fodertab år efter år. Bosch Beton har et hjerte for landmanden, og derfor giver vi alle landmænd og entreprenører en fordel! For at give disse ord mere kraft tilbyder vi (endnu en gang) en unik

en enestående chance for at vinde en silo til en værdi af 25.000 €!

Kampagnen “Et hjerte for landmanden” 

Vores konkurrence er åben for eksisterende og nye kunder i Holland, Belgien, Tyskland og Danmark. Bosch Beton tilbyder en silo til en værdi af 25.000 euro. For dette beløb kan du realisere din ønskede plansilo med f.eks. vores LA-S-vægge (to meter nettosilagehøjde, to rækker på 40 meter lange rækker og monteret på din grund).
Denne væg til siloer er fremstillet af en innovativ betonblanding af høj kvalitet, der er mere syrebestandig end standard C60/75-beton. Væggen har ikke kun en nettosilagehøjde, men kan også læsses uden kantspring med en maskine med en totalvægt på 20 tons (10 tons akseltryk). Optimal komprimering og bevarelse af foderet derfor!

Hvordan kan du deltage?

  • anmode om et tilbud nu og afgive din eller din kundes ordre inden lørdag den 30. april 2022;
  • Notaren trækker vinderen af plansiloen fredag den 6. maj 2022 (På grund af omstændighederne er datoen for lodtrækningen blevet ændret til fredag den 6. maj; i stedet for torsdag den 5. maj). Vi kontakter vinderen personligt inden for fem arbejdsdage efter lodtrækningen;
  • Har du planer, men ønsker du ikke at bygge før næste år? Det er ikke noget problem. Alle ordrer afgivet mellem den 14. februar 2022 og den 30. april 2022 – med en færdiggørelsesdato inden den 1. juni 2023 – deltager i lodtrækningen;
  • Har du bestilt lige før denne aktion startede? Det er ikke noget problem. Alle plansiloer, der er bestilt fra 1. januar 2022 til 14. februar 2022, kan også konkurrere om denne pris.

Tjek deltagelsesbetingelserne og hvem ved, måske får du snart en smuk Bosch Beton-silo på din gård.

AgriWijzer

AgriWijzer er den hollandske informationsportalen for enhver landbrugsvirksomhed, der ønsker at udvikle sin virksomhed bæredygtigt og progressivt. I flyeren fra AgriWijzer finder du alt om Bosch Beton innovative plansilo, der er løsningen til adskillelse af vand og pressesaft. Og der er naturligvis endnu flere praktiske tips til god gårddesign. For kun sammen kan vi bygge en god silo.

Inden den 30. april 2022 kan du tage chancen for at vinde en silo til en værdi af 25.000 €!

Fordi du fortjener det!

Flere oplysninger

Vil du gerne vide mere om vores sejrsaktion, eller har du spørgsmål om mulighederne for en Bosch Beton-silo? Så kontakt venligst vores AGRI-rådgivere.

Michael B. Frederiksen

Accountmanager Danmark

 

 

T +45 51644144

michael.frederiksen@boschbeton.dk

Besøger vinderne af 2020

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk