Når jeg ensilerer mine majs, vil jeg benytte mig af det beste system. For mig er det betonelementerne fra Bosch Beton.

Hr. Middelaar fra Achterveld

Garanti var meget vigtigt for vores far, så vi også kunne nyde godt af hans investering i mange år. Derfor valgte vi køresiloer fra Bosch Beton med 20 års garanti.

Familien Kranendonk - Ophemert

Bosch Beton rådgav mig i forbindelse med planlægning af min grund, og derfor ligger min køresilo perfekt. Virkelig nem at bruge, fx i forbindelse med ensilering.

Hr. Zwartjes - Roelofsen fra Randwijk

Bosch Beton har betonelementer af god kvalitet, venlige sælgere og medarbejdere ved telefonen, og tålmodige, dygtige lastbilchauffører.

Malkekvægavler Booteboom i Notter

Bosch Beton lever op til løfter og aftaler. Du kan regne med dem, fra tilbud til og med levering og placering. Selv da placeringen skulle ændres var de samarbejdsvillige. (Placerede de høje betonelementer, der allerede var der, ved den smalle køresilo med lave vægge og placerede efterfølgende de lave vægge ved den bredde køresilo).

Hr. Lindner fra Voorst

Levering var perfekt. Det var desuden et plus, at vi kunne dele leveringen mellem 2011 og 2012. Midlertidigt opbevaret på egen grund  og senere placeret.

Steenbergen & van Nistelrooy fra Berlicum Noord-Brabant

Bosch Beton ses til stadighed som en dyr fabrikant, men efter at have studeret tilbuddet nøje, står det klart det ikke er tilfældet.

Hr. Grevers fra Winterswijk

Personalet er dygtige fagfolk og meget venlige – selv efter mange spørgsmål fra vores side. Chaufførerne tager sig tid til at placere det hele ordentligt. Det er også rart, at der kun er 1 chauffør, som foretager placeringen. På den måde er det virkelig hans ansvar at resultatet bliver godt.

Fr. Koopmans- fra Dalen te Donkerbroek