Special solutions

Speciale tilpasninger

Vi har en betonelement løsning til din problem

En buet kystlinje en betonelement med runde hjørner, en rækværk på toppen af din element. En jord support med affasede kanter. Vi har den rigtige løsning til din støttemure, som du ønsker.Vores konsulenter kommer gerne forbi og finde sammen med jer den rigtige løsning til den rigtige pris. Har du brug for mere information angående Bosch Beton, er du velkom til at kontakte os på 0045-51644144 eller send en mail til info@boschbeton.dk.

Ekstra bred top

Vil du gerne ha et rækværk eller platform eller måske en trappe monteret på din betonelement? For os er det ingen problem.

En ekstra bred top på en betonelement, giver en robust basis for montering af diverse tilbehør som for eksample trapper gelænder eller lignende.

Der er mange muligheder for at montere hegn eller gelænder, den type hegn plus den udsættelse fra for eksample vinden vil bestemme hvordan man fiksere hegnet på din betonelement. Spørge og vi vil sammen finde den bedst mulige løsning for jer.

Runde betonelementer

Spændende muligheder ved tilpasning af runde elementer. Lige elementer er mest praktisk men runde elementer er måske den mest praktiske løsning og giver den flotteste resultat. Runde betonelementer er altid special lavet til kundernes behov, kontakt os for nærmere information.

Affasede støttemure

For eksample en dæmning af affasede elementer. Affasede elementer bliver tidt brugt som dæmning, vores standard affasning er halv til halv. Har du brug for en anden dimensionering så må du gerne kontakte os for at se på jeres planer

Færdigstøbte fittings

Løsninger som kombinere det dekorative sammen med den styrke af en betonelement.

Har du brug for en mulighed for at montere ting I din støttemur så må du gerne informere os om det, på den made kan vi instøbe dine fittinger mens vi støbe elementerne. En eksempel er for eksempel stenkasser som kan monteres på betonelementen bagefter, vores betonelement bliver often brugt i en have hvor der er højte forskel. Her er det en perfekt løsning som er dekorativ og har den styrke i kombination med en betonelement.

Farvede støttemure

Betonelement i enhver ønsket skygge.

Hvad med en betonelement som falder sammen med naturen omkring den, der er utroligt mange muligheder angående den perfekte finish af din støttemur. Vores coating har ingen indflydelse på styrken af elementen, styrken af den brugte C60/75 højstyrke beton vil ikke ændre sig.

Støttemure med grafiske mønstre

Vi skabe kunst på beton! Grafiske mønstre tilføjet på støttemure giver utallige muligheder for at skabe den ultime løsning til vores kunder. Spørg os angående de muligheder der findes.

Biostøttemur sparer CO2 og fremmer biodiversiteten

Med de rigtige planter og indbyggede insekthoteller får den ellers så grå betonmur et levende, grønt udtryk. Derfor er biostøttemuren (L 4 x H 1 meter) velegnet til f.eks. haver og parker.

Bosch Beton - Installation første biostøttemur Voorthuizen (Holland)

Kontakt

Har du brug for mere information angående Bosch Beton, er du velkom til at udfylde nedenstående kontakt formular eller ring til vores konsulent på 0045-51644144.

Du kan også bruge denne kontaktformular for at modtage vores brochure med information angående bosch beton og vores produkterne.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.