HomeOm os

OM BOSCH BETON

Bosch Beton ønsker at være en solid partner for sine kunder og i samarbejde. Gennem halvtreds år i både ind- og udland. Uanset den konkrete situation eller udfordring gælder det om i fællesskab at nå frem til en bæredygtig, skræddersyet støttevægsløsning. Det har vi formuleret i vores virksomhedshistorie, vision, mission og kundeløfte.

CORPORATE STORY

Bosch Beton er en ambitiøs familievirksomhed, som producerer og sælger betonelementer til bygge-, anlægs- og landbrugssektoren fra vores topmoderne fabrik i Barneveld i Holland. Vi sælger vores produkter både i Holland og i landene omkring os. Til hver forespørgsel tilbyder vi en skræddersyet betonelementløsning. Vi leverer et bæredygtigt produkt i høj kvalitet til glæde for nuværende og kommende generationer. Bæredygtighed og innovation står højt på vores dagsorden, da vi tilstræber at gøre vores eget og vores kunders miljøaftryk så lille som muligt. Vi arbejder hen imod en 100% cirkulær produktion af vores betonelementer i nær fremtid. ‘Building a solid future’ er vores løfte til kunderne. Kundepleje, personlig kontakt, totalservice, hurtig levering og høj kvalitet gør Bosch Beton til en solid partner. Det er ikke uden grund, vores kerneværdier er sammen, operative, loyale, innovative, dygtige og eijerskab.

VISION

Præfabrikeret beton er et pålideligt og alsidigt byggemateriale. Det er samtidig bæredygtigt takket være dets lange levetid og mulighederne for genbrug. De i dag anvendte basismaterialer som f.eks. cement er ikke alene forurenende men er også ved at slippe op. Samtidig øges verdens befolkning, og behovet for at bygge vokser stærkt. Det både kan og skal der gøres noget ved. Ellers er det ikke kun os, der har et enormt problem, men også generationerne efter os.

Vi lover, at det er muligt at ændre det. Det gør vi ved på alle fronter at samarbejde om en bæredygtig produktionsproces. Desuden vil vi gøre vores betonstøttevægge 100 % recirkulérbare. Og internt er vi gået i gang med at finde frem til bæredygtige alternativer til basismaterialer som cement. “Building a solid future” er noget, vi skal gøre i fællesskab.

MISSION

Bæredygtighedsskiftet inden for vores virksomhedsproces og produkter skal finde sted i denne generation, hvis vi i fremtiden skal hævde vores eksistensberettigelse og give den videre til den næste generation.

Management Bosch Beton

Når ens virksomhed er ens barn, så bliver medarbejderne ens familie.

“Vi oplever denne familievirksomhed som en slags barn. Man elsker den, man bekymrer sig for den, og man vil den kun det bedste.”

Bosch Beton wil een solide partner zijn voor haar klanten en in samenwerkingen.

VORES KERNEVÆRDIER

Sammen
Vi arbejder sammen i forsyningskæden og branchen og etablerer partnerskaber. Dermed opnår vi de bedste resultater i fællesskab.
Operative
Vi nøjes ikke med at tænke på vidtrækkende fornyelse, forbedring, opbygning af relationer og øget bæredygtighed– vi fører det også ud i livet.
Loyale
Vi engagerer os i vores kunder og projekter og holder, hvad vi lover – også efter levering.
Innovative
Vi tænker innovativt hele vejen fra nyudvikling til montage af vores støttemure. Hvis vi tror på, at det kan lade sig gøre, tør vi også kaste os ud i det.
Med mere end 50 års erfaring med støttemure ved vi bedre end nogen anden, hvad der kan lade sig gøre. Vores kunder nyder godt af denne ekspertise, da de får personlig, professionel og pålidelig rådgivning.
Eijerskab
Vi tager ansvar for vores handlinger og ønsker at bidrage til bæredygtige støttemursløsninger. Og vi er ikke bangefor at gå forrest.
Dygtige
® Alt og altid med respekt
Kunder bedømmer os med
9.3
På grundlag af 15 reviews.
Hurtig levering
Pæne elementer
God service
har haft god Kontakt med Douwe han har os praktisk erfaring. After våde forår skulle vi skub levering nogle uger. Det hvor god Douwe kun styr det. På hovedkantor har nok ikke den praktis ervaring. Men Douwe har løst det. Firma det har stillet elementer på plads har lavet fint styk arbejde hvor os behjælplig.
God kvalitet og overholdelse af levering.
God kvalitet og overholdelse af levering.
super
Meget god rat og rad fra Douwe Bijlsma
God kundeservice
Altid god til at svare på spørgsmål til ordren. Ordren kom til aftalt tid.
God oplevelse fra start til slut
Fra første telefon samtale over projektering til endelig levering har alt været yderst tilfredsstillende.
Virker som godt produkt
Ikke den store erfaring endnu.