HomeOm os

OM BOSCH BETON

Byggeri og anlæg henvendt til landbruget

Bosch Beton ønsker at være en solid partner for sine kunder og i samarbejde. Gennem halvtreds år i både ind- og udland. Uanset den konkrete situation eller udfordring gælder det om i fællesskab at nå frem til en bæredygtig, skræddersyet støttevægsløsning. Det har vi formuleret i vores virksomhedshistorie, vision, mission og kundeløfte.

CORPORATE STORY

Bosch Beton er en ambitiøs familievirksomhed, som producerer og sælger betonelementer til bygge-, anlægs- og landbrugssektoren fra vores topmoderne fabrik i Barneveld i Holland. Vi sælger vores produkter både i Holland og i landene omkring os. Til hver forespørgsel tilbyder vi en skræddersyet betonelementløsning. Vi leverer et bæredygtigt produkt i høj kvalitet til glæde for nuværende og kommende generationer. Bæredygtighed og innovation står højt på vores dagsorden, da vi tilstræber at gøre vores eget og vores kunders miljøaftryk så lille som muligt. Vi arbejder hen imod en 100% cirkulær produktion af vores betonelementer i nær fremtid. ‘Building a solid future’ er vores løfte til kunderne. Kundepleje, personlig kontakt, totalservice, hurtig levering og høj kvalitet gør Bosch Beton til en solid partner. Det er ikke uden grund, vores kerneværdier er bæredygtighed, progressivitet, handlekraftighed, ærlighed og loyalitet.

VISION

Præfabrikeret beton er et pålideligt og alsidigt byggemateriale. Det er samtidig bæredygtigt takket være dets lange levetid og mulighederne for genbrug. De i dag anvendte basismaterialer som f.eks. cement er ikke alene forurenende men er også ved at slippe op. Samtidig øges verdens befolkning, og behovet for at bygge vokser stærkt. Det både kan og skal der gøres noget ved. Ellers er det ikke kun os, der har et enormt problem, men også generationerne efter os.

Vi lover, at det er muligt at ændre det. Det gør vi ved på alle fronter at samarbejde om en bæredygtig produktionsproces. Desuden vil vi gøre vores betonstøttevægge 100 % recirkulérbare. Og internt er vi gået i gang med at finde frem til bæredygtige alternativer til basismaterialer som cement. “Building a solid future” er noget, vi skal gøre i fællesskab.

MISSION

Bæredygtighedsskiftet inden for vores virksomhedsproces og produkter skal finde sted i denne generation, hvis vi i fremtiden skal hævde vores eksistensberettigelse og give den videre til den næste generation.

Når ens virksomhed er ens barn, så bliver medarbejderne ens familie.

“Vi oplever denne familievirksomhed som en slags barn. Man elsker den, man bekymrer sig for den, og man vil den kun det bedste.”

Bosch Beton wil een solide partner zijn voor haar klanten en in samenwerkingen.

VORES KERNEVÆRDIER

Bæredygtighed
Med vores produkter kan vi tilbyde kunder uanset behov den mest bæredygtige løsning.
Progressivitet
Vi stræber efter innovative produkter og bedriver kontinuerligt produktudvikling.
Handlekraftighed
Vi tænker ikke alene på fornyelse, forbedring, forbindelse og øget bæredygtighed – vi fører det ud i livet.
Ærlighed
Vi yder altid ærlig og sagkyndig rådgivning med et optimalt forhold mellem pris og kvalitet.
Loyalitet
Vi engagerer os i vores kunder og holder vores aftaler og løfter.
Kunder bedømmer os med
9.3
På grundlag af 11 reviews.
God kvalitet og overholdelse af levering.
God kvalitet og overholdelse af levering.
super
Meget god rat og rad fra Douwe Bijlsma
God kundeservice
Altid god til at svare på spørgsmål til ordren. Ordren kom til aftalt tid.
God oplevelse fra start til slut
Fra første telefon samtale over projektering til endelig levering har alt været yderst tilfredsstillende.
Virker som godt produkt
Ikke den store erfaring endnu.
Hurtig levering og god service.
Professionel samarbejdspartner med hurtig logistik.
De er gode
Et flot og godt produkt.