HomeServiceteam

Serviceteam

Udgangspunkt for alle projekter er kvalitet og service. Vi anser det for vigtigt, at vores kunder er og bliver ved med at være tilfredse. Fra tilbudsfasen til levering af projektet. Og også derefter holder vi kontakt til kunden. Teamet udbedrer eventuelle skader, men står også for den sidste finish på din plansilo, f.eks. ved at gøre din plansilo væske- og ilttæt eller foretage en overfladebehandling.

Fleksibel og sagkyndig

Om nødvendigt, kan vores serviceteam kontaktes uden for almindelig arbejdstid. Alle vores medarbejdere er eksperter. Du kan roligt tage kontakt med vores medarbejdere, hvis du har spørgsmål om støttemurenes tykkelse, konstruktioner, tjenesteydelser samt i tilfælde af kalamiteter eller andre spørgsmål.

Bosch Beton Serviceteam

Naturlige hovedbestanddele

Betonens naturlige hovedbestanddele såsom sand og grus samt kalk og mergel til cement udvindes fra naturlige kilder. Dette kan påvirke betonens farve eller overfladestruktur. Disse afvigelser, f.eks. hårfine revner, krakeleringer eller luftporer, kan og må gerne forekomme i begrænset omfang i henhold til gældende (nationale) standarder, da de ikke har nogen direkte indvirkning på støttemurens konstruktion eller styrke. Kontakt gratis vores serviceteam, hvis du har opdaget en afvigelse. Så kommer en af vores betonteknologer for at foretage en teknisk vurdering eller anbefaling på stedet.

Goede grondstoffen voor keerwanden Bosch Beton

Myremalm

Et godt eksempel på en naturlig afvigelse er myremalm. På trods af alle bestræbelser på at sikre kvaliteten, er det i enkelte tilfælde muligt, at små stykker forstenet lerjord kommer ind i gruset og dermed ind i støttemuren via betonblandingen. Dette stykke lerjord kan ved påvirkning af fugt og temperatur svulme op og “briste” ud af betonen, hvis det befinder sig ved overfladen. Det ligner ofte en lille rødbrun sten, der afgiver farve og kan medføre striber på betonen. Årsagen til dette er ikke konstruktionen af betonmuren eller rust fra armeringen, og påvirker ikke kvaliteten. Problemet kan afhjælpes ved at bore stenen ud og fylde hullet op med mørtel.

Oer in keerwand Bosch Beton

Farve

Vores støttemure leveres som standard i en betongrå farve. På anmodning er produktion mulig i en ønsket farve eller med relief. Hvis der stilles supplerende krav til støttemurens farve og/eller finish, skal der på forhånd være opstillet en tydelig referenceramme ved definering af eller henvisning til en eksisterende referencemur og/eller fysisk leveret arbejde. Denne referencemur eller dette referencearbejde vil blive anvendt som udgangspunkt for den forventede finish og for opfyldelsen heraf.

Bosch Beton - Antraciet keerwanden bij SportsCentre FBK Stadion in Hengelo

Nedbrydning

I omgivelser, hvor støttemurene kan blive udsat for ekstreme temperaturer, direkte kontakt med aggressive stoffer, syrer og/eller salte, er beton ikke resistent over for nedbrydning, uanset betonens kvalitet. Den høje betonkvalitet, som Bosch Beton leverer, er et resultat af mange års undersøgelser. Bosch Betons betonkvalitet har en meget tæt porestruktur, som er mindre følsom over for nedbrydning. Derfor forsinkes nedbrydningsprocessen betydeligt og støttemuren har en længere holdbarhed. Der er dog ikke tale om en fuldstændig eliminering af nedbrydningen. Med tiden vil der opstå en nedbrydning, som ikke kan undgås.

Aantasting keerwand Bosch Beton

Skade

Brugsskader, som opstår ved f.eks. maskinel læsning og losning af et lagringssystem eller ved fyldning og tømning af en ensilagestak i en plansilo kan ikke undgås. Forkert anvendelse, nedsynkning, overbelastning eller overtryk kan ligeledes medføre skader eller afvigelser i overfladestrukturen. Hvis du konstaterer sådanne afvigelser og er i tvivl om årsagen, er du velkommen til at kontakte vores serviceteam, hvor du uden beregning kan få en teknisk vurdering eller anbefaling fra en af vores betonteknologer.

Aanrijschade in keerwand Bosch Beton

Overfladebehandling

Fritliggende betondele af støttemure, betonplader eller vandafstrømningspunkter, som hele tiden kommer i kontakt med syrer, skal beskyttes med en egnet overfladebehandling. På denne måde kan nedbrydning elimineres helt ved brug af vægfolie og/eller ensilagenet. Bosch Beton samarbejder med partnere, som kan forestå arbejdet for dig. For at sikre korrekt vedhæftning af overfladebehandlingen, skal muroverfladen være tilstrækkeligt ru. Dette kan opnås f.eks. ved sandblæsning af overfladen, men de fritliggende betondele vil med tiden også blive tilstrækkeligt ru som følge af naturlige påvirkninger. Bemærk! Overfladebehandlingen bør have en lys farve. Overfladebehandlingen eller lak i en mørk (sort) farve kan øge temperaturen og dermed forårsage spændingsrevner i betonoverfladen.

Sleufsilo coaten Bosch Beton

Miljøklasse

Vores støttemure opfylder strenge kvalitets- og certificeringskrav. I nogle tilfælde kræves der en specifik miljøklasse for beton. Kravene varierer fra land til land, støttemurstype og -anvendelse. Den tilladte miljøklasse og belastning fremgår af de medfølgende formtegninger. Støttemurene er bl.a. i overensstemmelse med miljøklasserne i den europæiske standard XA3, XC4, XD3, XS3 og XF4. Kontakt vores salgsteam for vejledning ved valg af den rigtige miljøklasse.

Bosch Beton - Voorraad keerwanden

Finish og specialtilpasning

Såvel under produktionen som efter placeringen er det muligt at specialtilpasse støttemurene med maling, overfladebehandling, sandblæste motiver, opsætning af dekorative fliser/klinker, etablering af tag, ekstra løfteanordninger, pudsning, gabionvægge, hegn, farver osv. Hvis du anvender båndstrammere, skal der anvendes et tilstrækkeligt antal båndstrammere (én for hver 200 cm støttemur). Du kan også vælge et maskinelt tildækningssystem fra en af vores specialiserede partnere. Kontakt vores salgs– og udviklingsafdeling for at høre om mulighederne!

Bosch Beton - Het Kolenpark in Groningen krijgt hellingbaan van keerwanden

Fugning

Serviceteamet står også for den sidste finish på din plansilo, f.eks. ved at gøre din plansilo væske- og ilttæt eller påføre coating. Fugning foretages ved hjælp af bitumenfugemasse. Denne fugemasse er den perfekte løsning, når du vil tætne din plansilo og gøre den helt syrebestandig. På den måde holdes vand, luft og andre elementer ude af ensilagen.

Kunder bedømmer os med
9.4
På grundlag af 13 reviews.
God kvalitet og overholdelse af levering.
God kvalitet og overholdelse af levering.
super
Meget god rat og rad fra Douwe Bijlsma
God kundeservice
Altid god til at svare på spørgsmål til ordren. Ordren kom til aftalt tid.
God oplevelse fra start til slut
Fra første telefon samtale over projektering til endelig levering har alt været yderst tilfredsstillende.
Virker som godt produkt
Ikke den store erfaring endnu.
Hurtig levering og god service.
Professionel samarbejdspartner med hurtig logistik.
De er gode
Et flot og godt produkt.