HomeOm osVirksomhedens samfundsansvar

Virksomhedens samfundsansvar

Vores slogan ‘Building a solid future’ er vores løfte til kunderne. Det, der bygges i dag, skal bidrage til morgendagens fremtid. Det er vores synspunkt om såvel bæredygtighed som vores samfundsansvar. Vi mener desuden, at det er vigtigt at være engageret på andre områder, tage ansvar og have et tydeligt økologisk fodaftryk!

Bosch Beton er en familievirksomhed og viser engagement. Vi støtter ikke kun vores kunder, men også velgørende og kulturelle tiltag eller folk, der er nødt til at klare sig med mindre i samfundet. Derfor byder vi gerne andre velkommen i vores faciliteter, giver materiale eller vi hjælper på andre måder ved f.eks. at sponsorere (lokale) begivenheder inden for kultur, sport, velfærd og filantropi. Vi gør det ud fra vores personlige overbevisning om, at vi gerne vil og skal give noget tilbage til samfundet. Få et indtryk af vores bidrag til samfundet.

Kontakt

Vil du sende en forespørgsel på sponsorering eller en anden forespørgsel på økonomisk støtte? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Betrokkenheid DK

Navn