HomeOm osVirksomhedens samfundsansvarStøtte til velgørende formål

Støtte til velgørende formål

Vores sociale ansvar handler også om at støtte velgørende formål. F.eks. Pink Ribbon, Kinderhospice Barneveld, vores transportører, der kører nødhjælp til Ukraine, eller vores egen kollega, der cykler mange kilometer for at samle ind til forskning i Duchennes muskeldystrofi. Det kan vi hos Bosch Beton kun have enorm respekt for og bakke op om.

Vi har bl.a. støttet følgende velgørenhedsarrangementer:

Målgrupper, vi er sponsor for

Vores medmenneske kan regne med støtte fra Bosch Beton. Vi gør det ikke for at gavne os selv eller for at drage fordel af det. Tænk på sponsorering af kundedage, Gededag, modtagelse af arbejdsgrupper osv. Men også (lokale og regionale) arrangementer som Trekkertrek, Megapull Stroe truck & tractor pulling, Glow in the dark tour i julen eller lastbilfestivalen Kootwijkerbroek.

Aktiviteter som vært

Vi viser vores samfundsansvar ved at støtte (lokale) tiltag, der passer til og er i overensstemmelse med vores virksomhed, vores kerneværdier og samfundsmæssig forsvarlig erhvervsvirksomhed. For os er det ulejligheden værd at give offentligheden adgang til vores fabriksområde og vi håber, at vi på denne måde kan bidrage til andres velgørenhedsarbejde.

Reddingshonden trainen op terrein bij Bosch Beton

Social Return On Investment (SROI)

Social Return On Investment er en metode til at skabe arbejdspladser for folk, som er meget langt fra arbejdsmarkedet. Denne metode sikrer, at folk med en funktionsnedsættelse stadig kan komme i arbejde.