Bosch Beton sponsort Zorgboerderij de Badhoeve met mestbak
HomeOm osNyhederSponsorat med landlig odør: ny møddingplads til beskæftigelsestilbuddet “de Badhoeve”

Sponsorat med landlig odør: ny møddingplads til beskæftigelsestilbuddet "de Badhoeve"

Som den ægte familievirksomhed, vi er, vil vi hos Bosch Beton gerne vise os som socialt ansvarlige. Vi har den personlige overbevisning, at vi både vil og skal give noget tilbage til samfundet. Derfor reagerede vi straks positivt på en forespørgsel fra beskæftigelsestilbuddet “de Badhoeve” i den hollandske by Badhoevedorp. Møddingpladsen på gården trængte til at blive skiftet ud. Med vores støttemure opførte vi en ny møddingplads på grunden.

14 november 2022

Landbrug med en social funktion

Landbruget “de Badhoeve” udfylder en social funktion, herunder at levere fødevarer til fødevarebanken, at fungere som uddannelsestilbud for unge og at give børn et kendskab til dyr og naturen. Derudover fungerer gården som beskæftigelsestilbud for borgere med særlige behov. KwikGielen Corporate Finance, en af Bosch Betons gode relationer, henvendte sig til os vedrørende en ny møddingplads til beskæftigelsestilbuddet. Gården drives som nonprofitorganisation udelukkende ved hjælp af frivillig arbejdskraft og er afhængig af støtte fra bl.a. erhvervslivet.

“Fantastisk, at vi på denne måde kan støtte de Badhoeve i det vigtige arbejde, de gør!” Gerard van den Bosch, CEO for Bosch Beton

Støttemure

For os krævede det ikke den store anstrengelse at hjælpe gården med opførelsen af den nye møddingplads. Til formålet leverede Bosch Beton tre nye hjørnestøttemure og otte almindelige støttemure. Møddingpladsen måler 5 x 7 meter og har en højde på 1,25 meter. Ved at sponsorere en stor del af vores støttemure har vi ydet et flot bidrag til institutionens vigtige arbejde.

“I sidste uge fik vi etableret vores nye møddingplads. Det er næsten synd at bruge jeres flotte, rene betonelementer til sådan et formål, men ikke desto mindre er vi superglade for den!” Laurens Koelewijn, KwikGielen Corporate Finance, på vegne af de Badhoeve

Støtte til velgørende formål

Vores sociale ansvar handler også om at støtte velgørende formål. F.eks. Pink Ribbon, Kinderhospice Barneveld, vores transportører, der kører nødhjælp til Ukraine, eller vores egen kollega, der cykler mange kilometer for at samle ind til forskning i Duchennes muskeldystrofi. Det kan vi hos Bosch Beton kun have enorm respekt for og bakke op om.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om vores sociale ansvar? Så kontakt Brechtje van den Beuken-van den Bosch eller Gerard van den Bosch, Bosch Betons CEO’er.