HomePrivatlivspolitik

Privatlivspolitik

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Med denne databeskyttelseserklæring fra Bosch Beton informerer vi dig om, hvordan personoplysninger behandles på hjemmesiderne www.boschbeton.nl, www.boschbeton.nl, www.boschbeton.de, www.boschbeton.be, www.boschbeton.fr, www.boschbeton.dk og www.keerwand.nl, herunder de tilhørende konfiguratorer og moduler. Selv om du repræsenterer en virksomhed i din kommunikation med os, kan nogle af de oplysninger, du giver os, stadig betragtes som personoplysninger (f.eks. din virksomheds e-mailadresse). For at sikre en god service vil personoplysninger blive behandlet (f.eks. gemt, konsulteret og gemt) i de tilfælde, der er beskrevet i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Ved vores behandling tager vi hensyn til kravene i den generelle forordning om databeskyttelse (AVG). Personoplysningerne vil derfor blive behandlet og opbevaret omhyggeligt. I denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger forklarer vi, hvilke personoplysninger der indsamles og med hvilket formål. Hvis du giver dit samtykke til at placere cookies, giver du dit samtykke til behandling af nedenstående oplysninger.

Den ansvarlige for behandlingen
Bosch Beton er en gruppe af virksomheder. Administrationen og behandlingen af personlige data foregår centralt, og data kan behandles af medarbejdere i forskellige Bosch Beton-selskaber. Hver af de involverede virksomheder kan betragtes som dataansvarlig. Inden for Bosch Beton-koncernen er et af selskaberne udpeget som hovedansvarlig for behandlingen af personoplysninger. Nedenfor finder du oplysninger om denne virksomhed:

Bosch Beton Verkoopmaatschappij B.V.

Grote Bosweg 1

3771 LJ Barneveld

T +31 (0)342-44 10 50

www.boschbeton.nl

Kontaktperson for behandlingen af personoplysninger er koordinatoren for beskyttelse af privatlivets fred, som kan kontaktes via e-mail på privacy@boschbeton.nl.

Klager, spørgsmål og komplimenter
Hvis du har klager, spørgsmål eller komplimenter om den måde, vi håndterer dine data på, kan du kontakte vores koordinator for beskyttelse af personlige oplysninger via privacy@boschbeton.com. Du har også ret til at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, den nederlandske databeskyttelsesmyndighed. Dette kan gøres via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Ændringer af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i denne erklæring. Det anbefales, at du regelmæssigt konsulterer denne erklæring.

Hvis du har spørgsmål om vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, kan du kontakte os når som helst.

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger blev senest ændret den 2. juni 2021.