HomeStøttemur beton

Støttemur beton

Søger du en betonstøttemur til dit jord-, vej- eller anlægsprojekt? Eller er du privatperson og leder efter en bæredygtig løsning til indretning af din have? Så er Bosch Beton det rette sted! Vores støttemure lever op til de strengeste kvalitetskrav og kan anvendes som bæredygtig løsning til både erhvervsmæssig og privat brug.

Kvaliteten af vores betonstøttemure

Betonstøttemure fra Bosch Beton produceres af beton i høj kvalitet. Vi stiller strenge krav til råstofferne og vores produktion, hvilket sikrer, at vores støttemure lever op til de højeste kvalitets- og certificeringskrav. F.eks. anvender vi højstyrkebeton i klasse C60/75 som minimum. Det giver en flot glat struktur og finish.

Hos Bosch Beton ønsker vi at bidrage til en bedre fremtid. Derfor arbejder vi hele tiden på at forny vores produkter. De betonstøttemure, vi producerer, er derfor fremstillet af bæredygtige råstoffer, og alle vores produkter er 100% genanvendelige.

Muligheder med betonstøttemure

Vi har et stort sortiment af støttemure, som egner sig til både store og små projekter. Du kan f.eks. vælge mellem forskellige højde- og længdeformater. Ud over en standard-L-støttemur kan du også vælge en T-støttemur eller en U-støttemur. Vi tilbyder også forskelligt betontilbehør såsom trapper, plader og afløbsrender.

Til formål, hvor der skal opfanges en større belastning, har vi støttemure med hæl. Den ekstra stabilitet, som hælen skaber, muliggør en større belastning.

Skræddersyede løsninger

Til specialprojekter, som ikke kan løses med vores standardstøttemure, har vi mulighed for at fremstille en kundetilpasset betonstøttemur. Uanset om du søger skrå støttemure, farvede støttemure, en særlig struktur eller afrundede støttemure, står vores rådgivere klar til at yde dig skræddersyet rådgivning. Sammen med dig finder vi frem til den bedste løsning på dit projekt.

Anvendelsesformål

Betonstøttemure kan anvendes til en lang række forskellige formål. De anvendes f.eks. til understøtning af jordvolde, som bolværk eller kajkant, til terrænsadskillelse, indretning af haver og håndtering af niveauforskelle.

I landbruget anvendes støttemure til opførelse af plansiloer og til opbygning af bæredygtige lagerbåse til råstoffer. Og inden for produktion af biogas er vores støttemure en god løsning til rentabel langtidsopbevaring af majs.

Priser på støttemure

Omkostningerne til en betonstøttemur afhænger af støttemurenes antal og format. For at få en aktuel pris er du velkommen til at sende os en uforpligtende forespørgsel.

Bestilling af betonstøttemur

Vil du bestille en af vores betonstøttemure, eller vil du gerne have yderligere oplysninger? Så tag kontakt til os, eller send os en uforpligtende forespørgsel. Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig med at realisere dit projekt!