HomeStøttemurløsninger

Støttemurløsninger

Altid en skræddersyet løsning

Bosch Beton-støttemure kan bruges på forskellige måder. Uanset om det drejer sig om en grøftesilo eller opbevaring af gødning, metalskrot, sand, papirmasse eller andet. Muligheder for at skabe en indgang eller parkeringsplads, som jord- eller oversvømmelsesforsvar eller for at kompensere for højdeforskelle. Uanset spørgsmål eller problem, uanset hvor kompliceret, vi kommer sammen til den bedste skræddersyede løsning til din situation.

Biogas

En ren, ordentlig og rentabel opbevaring af råmaterialer er af stor betydning for biogasopvarmningsanlægget. Med støttemure er du sikret et maksimalt afkast af dine råmaterialer.

Mere om denne applikation

Jord og have

Støttemure er meget velegnede til broer, viadukter og andre konstruktioner. Eller for at skabe en niveauforskel i en have.

Mere om denne applikation

Terrænsadskillelse

Støttemure kan også bruges som en skillevæg, en diskret terrænsadskillelse eller til at blokere for en mindre attraktiv udsigt. Uanset om de samtidig tjener som lydisolering eller tyverialarm eller ej.

Mere om denne applikation

Vand

En støttemur tilbageholder (overskydende) vand og forhindrer oversvømmelser.

Mere om denne applikation

Tilbud

Rund, skrå, farvet, fortykket, med struktur eller radius? Eller den biologiske støttemur med insektskjul og fordybninger til beplantning. Der findes en løsning på alle spørgsmål.

Mere om denne applikation

Opbevaring

Støttemure er en nem måde at skabe oplagringssystemer som f.eks. en omvendt silo, en hal hos en landmand, et bulklager eller en miljøplads. Både inden for landbrug og anlægsarbejde.

Mere om denne applikation

Vej og trafik

Trafikbelastninger og passager som f.eks. indkørsler, parkeringspladser, miljøområder og dæmninger kan løses med støttemure af forskellige typer og størrelser.

Mere om denne applikation

Opbevaring af gødning

Til opbevaring af gødning kan der hurtigt realiseres en plansilo med Bosch Beton støttemure til opbevaring af gødning. Tilbehør som f.eks. dueskakter og plader gør opbevaringen komplet og klar til brug.

Mere om denne applikation

Spore

Vores støttemure er ofte en del af større ændringer i og omkring jernbanestationer. F.eks. indgangen til stationer eller udskiftning af perronvægge.

Mere om denne applikation

Plansilo

Godt grovfoder er grundlaget for alt. For at sikre, at tabet reduceres, og for at begrænse købet af ekstra grovfoder er det vigtigt at have en god plansilo.

Mere om denne applikation
Kunder bedømmer os med
9.3
På grundlag af 11 reviews.
alt som aftalt og hurtig levering
Prisen var ok , kunne levere hurtig , og kvaliteten er superfin
Reklamationer bliver taget seriøst
Vi har desværre konstateret mange afskallinger/stød på de modtagne produkter. Reklamertienor er hvergang blevet taget seriøst, og en løsning er med det samme fundet. Sprogbarrieren har ikke givet nogle udfordringer - overhovedet.
Super tilfreds
Varen kommer til tiden, varen er i orden kranarbejde i forbindelse med opstilling forløber super godt, ingen ekstraregninger.
God kvalitet og overholdelse af levering.
God kvalitet og overholdelse af levering.
Go service gode produkter
gode produkter meget tilfredse med service priser er måske i den høje ende iforhold til markedet 2021
De er gode
Et flot og godt produkt.
Hurtig levering og god service.
Professionel samarbejdspartner med hurtig logistik.
Virker som godt produkt
Ikke den store erfaring endnu.
God oplevelse fra start til slut
Fra første telefon samtale over projektering til endelig levering har alt været yderst tilfredsstillende.
God kundeservice
Altid god til at svare på spørgsmål til ordren. Ordren kom til aftalt tid.
super
Meget god rat og rad fra Douwe Bijlsma