HomeOm osArbejde hos

HAR DU LYST TIL AT ARBEJDE HOS OS?

En stor del af tiden går med at arbejde. Så vidt muligt i et karriereforløb, der passer dig og i en organisation, der passer dig. Hvis du trives i en uformel organisation, hvor teamwork, omsorg for hinanden, ambitioner, engagement, viden og humor spiller en fremtrædende rolle. Og hvor du får masser af muligheder for at udvikle dig. Så passer du muligvis godt ind i Bosch Beton. Vi lægger vægt på, at du hviler i dig selv, og så har det mindre at sige, hvem eller hvad du er, eller hvor du kommer fra. Prøv at se, om ikke der er en ledig stilling, der matcher din baggrund og dine ønsker, og læs beretningerne fra nogle af vores medarbejdere – måske dine kommende kolleger.

Arbejde hos Bosch Beton

VIL DU GERNE ANSØGE?

“Hvad gør Bosch Beton til et godt sted at arbejde for mig? Folkene selvfølgelig! Du kan forvente et sådant svar fra en HR-professionel. Men i Bosch Beton arbejder vi hårdt, og vi er der for hinanden. Alle er lige. og få lige muligheder. Vil du også have disse muligheder? Fortæl mig, hvad du bringer, og hvad du leder efter. Så hjælper vi hinanden med at vokse! ”

Irene Hehenkamp HR-rådgiver

DIN ARBEJDSPLADS

Selvfølgelig vil du gerne vide, hvor du havner, hvis du får job hos os. Du skal ikke forvente enkeltmandskontorer med lukkede døre. På kontoret sidder vi sammen i ét stort lokale og går hen til hinanden, når vi har spørgsmål, eller der er noget, vi lige skal drøfte. Altså ikke noget med “kasser og vandrør”: Alle er lige. Frokosten indtager kollegerne i administrationen og produktionen sammen i kantinen, der er mulighed for at spille bordfodbold, spise lidt frisk frugt og om onsdagen en lækker skål suppe. Fredag eftermiddag lægger kantinen normalt også lokale til en forfriskning med snacks til!

Arbejder i et team

”Ingen to dage er de samme for mig! Jeg kan godt lide variation i mit arbejde, og der er plads nok til dette inden for Bosch Beton. Derudover er Bosch Beton efter min mening en sund og dynamisk virksomhed, hvor du ofte arbejder i et team. ”

”Ingen to dage er de samme. Jeg kan godt lide sorten og rummet. ”

Fred van Ginkel, Manager Service & Projekt Support

HVEM ER VI?

Gert van den Bosch begyndte for sig selv i 1968 med at fremstille små færiste. Egnens landmænd kom stadig oftere til ham, når de havde brug for færiste. Således opstod Bosch Beton. En halv snes år senere blev produktionen udvidet med plansilovægge af beton. Siden dengang er Bosch Beton vokset til en professionel organisation med godt 60 medarbejdere, der på årsbasis fremstiller tusindvis af præfabrikerede støttevægge til brug i landbruget samt til byggeri og anlæg. Prøv at kigge nærmere på vores projekter – så får du et indtryk af, hvor man typisk støder på vores produkter.

Bosch Beton-ledelsesteamet består af Gerard van den Bosch (CEO), Brechtje van den Beuken-Van den Bosch (CEO) og Henk Hop (CFO).
(fra højre til venstre)

OG NU LIDT OM DIG …

Du har fået et indtryk af, hvem vi er, hvad vi udretter for vores kunder, hvilke ledige stillinger vi har, samt vores arbejdsplads, og nogle kolleger kan fortælle, hvad de især synes godt om ved Bosch Beton. Nu er vi nysgerrige efter at høre noget mere om dig! Er der en ledig stilling, der interesserer dig, og som du godt kunne se dig selv i? Så fortæl os det – send os en ansøgning! Vi ser frem til at lære dig nærmere at kende. Hvis der ikke er en ledig stilling til dig, men du godt kunne se dig selv arbejde hos os, så send os en åben ansøgning.

Fortsæt med at udvikle dig

”Jeg synes, det er vigtigt fortsat at udvikle mig selv. Det fantastiske ved Bosch Beton er, at de stimulerer mig i dette. For eksempel var jeg en af ​​de første kvinder i Holland, der med succes gennemførte Concrete Professional Building Elements-kurset! ”

“Jeg vil fortsætte med at udvikle mig, og Bosch Beton stimulerer mig i dette.”

Anne Bakker, Salgsrådgiver Landbrug Holland

VORES KERNEVÆRDIER

Bæredygtighed
Med vores produkter kan vi tilbyde kunder uanset behov den mest bæredygtige løsning.
Progressivitet
Vi stræber efter innovative produkter og bedriver kontinuerligt produktudvikling.
Handlekraftighed
Vi tænker ikke alene på fornyelse, forbedring, forbindelse og øget bæredygtighed – vi fører det ud i livet.
Ærlighed
Vi yder altid ærlig og sagkyndig rådgivning med et optimalt forhold mellem pris og kvalitet.
Loyalitet
Vi engagerer os i vores kunder og holder vores aftaler og løfter.