HomeOm osArbejde hos

HAR DU LYST TIL AT ARBEJDE HOS OS?

En stor del af tiden går med at arbejde. Så vidt muligt i et karriereforløb, der passer dig og i en organisation, der passer dig. Hvis du trives i en uformel organisation, hvor teamwork, omsorg for hinanden, ambitioner, engagement, viden og humor spiller en fremtrædende rolle. Og hvor du får masser af muligheder for at udvikle dig. Så passer du muligvis godt ind i Bosch Beton. Vi lægger vægt på, at du hviler i dig selv, og så har det mindre at sige, hvem eller hvad du er, eller hvor du kommer fra. Prøv at se, om ikke der er en ledig stilling, der matcher din baggrund og dine ønsker, og læs beretningerne fra nogle af vores medarbejdere – måske dine kommende kolleger.

Arbejde hos Bosch Beton

”Ingen to dage er de samme for mig! Jeg kan godt lide variation i mit arbejde, og der er plads nok til dette inden for Bosch Beton. Derudover er Bosch Beton efter min mening en sund og dynamisk virksomhed, hvor du ofte arbejder i et team. ”

”Ingen to dage er de samme. Jeg kan godt lide sorten og rummet. ”

Fred van Ginkel, Manager Service & Projekt Support

Werken bij Bosch Beton

DIN ARBEJDSPLADS

Selvfølgelig vil du gerne vide, hvor du havner, hvis du får job hos os. Du skal ikke forvente enkeltmandskontorer med lukkede døre. På kontoret sidder vi sammen i ét stort lokale og går hen til hinanden, når vi har spørgsmål, eller der er noget, vi lige skal drøfte. Altså ikke noget med “kasser og vandrør”: Alle er lige. Frokosten indtager kollegerne i administrationen og produktionen sammen i kantinen, der er mulighed for at spille bordfodbold, spise lidt frisk frugt og om onsdagen en lækker skål suppe. Fredag eftermiddag lægger kantinen normalt også lokale til en forfriskning med snacks til!

OG NU LIDT OM DIG …

Du har fået et indtryk af, hvem vi er, hvad vi udretter for vores kunder, hvilke ledige stillinger vi har, samt vores arbejdsplads, og nogle kolleger kan fortælle, hvad de især synes godt om ved Bosch Beton. Nu er vi nysgerrige efter at høre noget mere om dig! Er der en ledig stilling, der interesserer dig, og som du godt kunne se dig selv i? Så fortæl os det – send os en ansøgning! Vi ser frem til at lære dig nærmere at kende. Hvis der ikke er en ledig stilling til dig, men du godt kunne se dig selv arbejde hos os, så send os en åben ansøgning.