HomeOm osNyheder“Concrete forandring ” med CO2-mærker til grønt byggeri

"Concrete forandring " med CO2-mærker til grønt byggeri

Som Bosch Beton står vi for bæredygtig produktion af støttemure. Et vigtigt næste skridt i vores forpligtelse til bæredygtighed er indførelsen af CO2-mærker til alle vores betonprodukter. Disse mærker, der spænder fra klasse A++ til G, kortlægger tydeligt miljøpåvirkningen for vores kunder, i lighed med det velkendte mærkningssystem til elektronisk udstyr, biler og mange andre produkter.

22 november 2023

Styrken ved CO2-mærker

Ved at introducere CO2-mærker til vores betonprodukter gør vi vores ambitioner om at producere bæredygtige produkter konkrete og forståelige. Ligesom når man køber et nyt fjernsyn eller en ny vaskemaskine, kan vores kunder nu med det samme se, hvordan deres beslutninger i forbindelse med byggeri påvirker miljøet. CO2-mærkerne spænder fra klasse A++ (højeste bæredygtighed) til G (laveste bæredygtighed) og giver en detaljeret indsigt i, hvor miljøvenligt hvert enkelt produkt er.

Vores CO2-mærker giver ikke kun information, men gør det også muligt for vores kunder at tage velovervejede beslutninger. Kunderne kan nu nøje vælge produkter på grundlag af bæredygtighed uden at gå på kompromis med kvalitet og ydeevne.

Skabe en grønnere fremtid sammen

“Vi hos Bosch Beton ønsker ikke bare at levere produkter; vi vil gerne gøre en forskel,” siger Brechtje van den Beuken (administrerende direktør). “Ved at indføre CO2-mærker tager vi sigte mod at hjælpe byggebranchen med forandringer med henblik på at skabe en grønnere fremtid. Vi udfordrer os selv og vores kunder til at skride til handling, træffe bæredygtige valg og samarbejde om at skabe en verden, hvor det byggede miljø er i harmoni i med naturen.”

Sammen med jer, vores værdsatte kunder og partnere, ser vi frem til en fremtid, hvor bæredygtigt byggeri er normen. Vi inviterer dig gerne til at slutte dig til denne bevægelse og sammen med os at bane vejen for en mere miljøvenlig og ansvarlig byggepraksis. Vi vil bygge en bedre verden sammen, skridt for skridt, ved hjælp af vores betonprodukter.

CO2-mærker til støttemure: Hvordan og hvorfor?

I vores bestræbelser på at indføre et CO2-mærke til vores betonprodukter har vi baseret vores benchmark på undersøgelsen “Green Construction Boards (GCB) Low Carbon Concrete Group (LCCG)” fra Storbritannien. LCCG har udviklet en syvtrinsplan baseret på nul kulstof, nul affald, biodiversitet og miljømæssig gevinst, som danner grundlag for klassificeringerne. For at få datasættet til klassifikationerne analyserede GCB i alt 624 forskellige betonopskrifter inden for styrkeklasserne C8/10 til C80/95, hvilket giver en god båndbredde for betonprodukter i forskellige styrkeklasser.

Vores vision: Bygge til en bæredygtig fremtid

Bæredygtighed har altid været en af Bosch Betons kerneværdier. Vores støttemure af beton bruges ikke kun til at styrke infrastrukturen, optimere vandforvaltningen eller skabe opbevaringsplads, men bidrager også til et solidt fremtidsperspektiv, når det gælder bæredygtigt byggeri og cirkularitet.

“Vi tror ikke kun på økonomisk og samfundsmæssig forsvarlig erhvervsvirksomhed, men også på miljømæssig forsvarlig erhvervsvirksomhed. Især i en tid, hvor klima- og miljøpåvirkningen bliver mere og mere håndgribelig og synlig. ‘’