HomePÅ VEJ MOD EN CEMENTFRI GENERATION

PÅ VEJ MOD EN CEMENTFRI GENERATION

Det er nu, den bæredygtige omstilling skal finde sted, hvis det står til Bosch Beton. Med fem skridt vil vi fortsætte vores arbejde for en cementfri generation af støttemure. Cementfri produktion er således vores ultimative mål.

Hvilke skridt skal vi tage?

I de kommende år vil der blive arbejdet videre med en mere vidtgående hybridvariant, hvor cementandelen vil kunne nedbringes yderligere. Alt sammen med det endelige mål at kunne producere en cementfri generation som standard. De første cementfri geopolymerstøttemure er allerede produceret.” De indgår lige nu i pilotprojekter, hvor de kan blive overvåget. De næste vigtige skridt på vejen, som gør det muligt at standardisere disse og de hybride varianter yderligere, er standardisering og certificering. Læs mere om dette i interviewet

Brechtje van den Beuken
CEO

"Bæredygtighed behøver ikke være dyrere"

“Vi er stolte af, at vi kan tage dette ekstra skridt for vores kunder, især fordi der ikke er nogen ekstraregning at sende videre til kunderne. Vi vil gerne vise, at med den rigtige indre motivation er bæredygtighed både praktisk gennemførligt og prismæssigt overkommeligt. I dag har bæredygtighed ofte et image af at være “dyrt” – fordi det i stedet for at blive anvendt som et mål i sig selv anvendes som et middel til at øge avancen. Men vi ønsker at flytte fokus til målet. Et mål, vi kan nå i fællesskab. Det er det, vi gør med disse skridt!”

Brechtje van den Beuken – CEO

Spørgsmål og svar

Gerard van den Bosch og Brechtje van den Beuken har en klar vision, når det gælder bæredygtighed. De forstår også, at den nye blanding kan give anledning til spørgsmål fra deres forretningspartnere. I dette interview besvarer Bosch Betons CEO’er en række spørgsmål om den nye betonrecept. De kommer ind på konstruktionssikkerhed og hybridblandinger, men også på prisen for bæredygtighed.

Har du yderligere spørgsmål?

Så spørg os endelig! Udfyld nedenstående formular for at komme i kontakt med Bosch Beton.