Engineering

Vores egne team af ingeniører udvikler og afprøver den støttemursløsning, som vi tilbyder, i overensstemmelse med bygherrens konstruktionsmæssige krav, der gør det pågældende projekt (alligevel) gennemførligt i praksis. Teamet arbejder med avancerede design- og softwareprogrammer som f.eks. Scia Engineer, Allplan og Tekla.

Bygningskonstruktører

Ved realiseringen af store, kundetilpassede projekter er vores bygningskonstruktører inddraget lige fra starten, når kunden beder om en forespørgsel på et tilbud. Således kan vi behandle eventuelle tekniske spørgsmål direkte ved udarbejdelsen af tilbuddet. Takket være deres knowhow og viden om gældende standarder og vores produktion, kan vi finde frem til en skræddersyet løsning, der er praktisk, konstruktiv og omkostningseffektiv. Sammen med kunden drøfter vi, hvad der er den bedste form for støttemurene, herunder deres armering og opstilling. Derudover vejleder vi i et bæredygtigt materialevalg og alternative løsninger. Vi tester støttemurenes konstruktion ned til mindste detalje. På anmodning leverer vi en rapport som input til hovedkonstruktøren eller en anmodning om byggetilladelse. Støttemure er næsten altid konstruktionselementer og skal opfylde (inter)nationale gældende standarder.

Tekniske tegnere

Vores tekniske tegnere udarbejder den løsning, vi har udtænkt, til et komplet design. På denne måde kan vi teste med det samme, om projektet kan gennemføres i praksis. Vi laver et komplet 3D-projektdesign, så bygherren nemt kan foretage kontroller. Vi udarbejder detaljerede arbejdstegninger for at kunne realisere projektet. Vi tegner selv vores armeringsnet og producerer det ved hjælp af vores armeringsmaskine for at begrænse spild som følge af f.eks. dimensionering og skæretab til et minimum. Produktionsafdelingen får pr. skræddersyet element en fuldstændig udarbejdet tegning, herunder eventuelle særlige forsyninger, der skal støbes i beton, udsparinger, aflæsnings- og løftefaciliteter m.m.

Kvalitet

Bosch Beton står inde for produktkvaliteten. Støttemurene er bæredygtige, af den højeste kvalitet og certificerede. Og det investerer vi i. Vi har en egen testbænk, hvor vi udførligt tester vores støttemure for deres konstruktionsstyrke. Testen simulerer sidelæns og nedadgående tryk i praksis, hvor vi undersøger støttemurens egenskaber, når den udsættes for tryk, og hvor der eventuelt opstår revner.

Smart brug af materialer

Ved at anvende materialer på en smart måde, og på denne måde at udarbejde alternative løsninger, yder vi et vigtigt bidrag til et konstruktionsmæssigt bedre produkt med længere holdbarhed og et lavere CO2-fodaftryk.

Vores seneste projekter

Kunder bedømmer os med
9.4
På grundlag af 16 reviews.
super
Meget god rat og rad fra Douwe Bijlsma
God kundeservice
Altid god til at svare på spørgsmål til ordren. Ordren kom til aftalt tid.
God oplevelse fra start til slut
Fra første telefon samtale over projektering til endelig levering har alt været yderst tilfredsstillende.
Virker som godt produkt
Ikke den store erfaring endnu.
Hurtig levering og god service.
Professionel samarbejdspartner med hurtig logistik.
De er gode
Et flot og godt produkt.
Go service gode produkter
gode produkter meget tilfredse med service priser er måske i den høje ende iforhold til markedet 2021