HomeStøttemurløsningerAfdækningssystemer

Afdækningssystemer

Kombinationen af plansilomure med et automatisk afdækningssystem er noget, vi oplever i stigende grad. Opstilling af høje silomure med et automatisk afdækningssystem gør det muligt at ensilere alle slæt græs lagvist i samme silo. På den måde opnår du en såkaldt “ensilagelasagne”. Det fremmer foderstabiliteten og medfører derfor en højere mælkeydelse og højere indtjening pr. ko. Bosch Beton har udviklet særlige plansilomure, der passer perfekt til automatiske afdækningssystemer.

Grovfoder af høj kvalitet er forudsætningen for en højere mælkeydelse og en højere indtjening pr. ko. Med dette grovfoderkoncept opnår du en bedre udnyttelse af næringsværdierne, da alt græs ensileres i vandrette lag gennem hele vækstsæsonen. De første slæt græs indeholder masser af energi, mens de senere slæt til gengæld indeholder mere struktur og protein. Ensilering af forskellige slæt i lag, der dækker hele siloens overflade, sikrer en ensartet fordeling. Når ensilagelasagnen udskæres lodret ved en tilstrækkelig foderhastighed, forbliver grovfoderets kvalitet mere konstant og komplet.

Fordele ved ensilagelasagne:

  • Du kan ensilere lagvist
  • Det er nemt at åbne stakken
  • Den kan tilpasses din foderhastighed
  • Du opnår større foderstabilitet og dermed højere mælkeydelse
  • Du kan spare på kraftfoder

LAH-støttemure

LAH-støttemuren er specialudviklet til afdækningssystemernes princip. Muren har ekstra lang hæl og en forstærket konstruktion. Hermed kan afdækningssystemet køre på den stabile hæl langs silomuren under aftrækning af dugen og udtagning af ensilage. Muren opstilles direkte på et lag af sand, skærver eller mørtel. Hermed spares montagetid samt ekstra byggematerialer og byggeomkostninger.

5 fordele

Den nye mur har en række fordele:

  1. Forlænget hæl til automatisk afdækningssystem
  2. Høj stabilitet som følge af stor bæreflade
  3. 15 tons aksellast helt ud til kant
  4. Betonkvalitet C60/75
  5. 15 års garanti

Agridek afdækningsinnovation

Til optimal udnyttelse af lasagneensileringsmetoden tilbyder Agridek flere innovative afdækningssystemer. Ikke to mælkeproducenter er ens – og det samme gælder deres foderkoncepter. Kombinationen af god rådgivning og vejledning om den rigtige afdækningsløsning gør investeringen rentabel. I tæt samarbejde med Bosch Beton rådgiver Agridek landmænd om grovfodersiloens indhold, plansilodimensioner og afdækningsmetoder til eksisterende eller fremtidige behov. Med Agrideks afdækningssystem kan én person trække dugen af og på stakken alene.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk

Kunder bedømmer os med
9.4
På grundlag af 13 reviews.
God kvalitet og overholdelse af levering.
God kvalitet og overholdelse af levering.
super
Meget god rat og rad fra Douwe Bijlsma
God kundeservice
Altid god til at svare på spørgsmål til ordren. Ordren kom til aftalt tid.
God oplevelse fra start til slut
Fra første telefon samtale over projektering til endelig levering har alt været yderst tilfredsstillende.
Virker som godt produkt
Ikke den store erfaring endnu.
Hurtig levering og god service.
Professionel samarbejdspartner med hurtig logistik.
De er gode
Et flot og godt produkt.