po
HomeStøttemurløsningerSport og Rekreation

Sport og Rekreation

En anden disciplin, Bosch Beton er mester i, er renovering af omgivelser omkring idrætsfaciliteter og rekreative områder. Det gælder især modernisering og forbedring af forskellige idrætskomplekser og stadioner, f.eks. med henblik på at skabe øget tilgængelighed og anlægge parkeringspladser eller indrette en multifunktionel bevægelsespark til idrætsudøverne. I den rekreative sektor anvendes vores støttemure bl.a. som bolværk omkring damme og svømmebassiner, til forskellige formål omkring fritidsboliger, som fundament til ferieboliger eller til udligning af niveauforskelle på golfbaner.

Sport

Vi har været involveret i moderniseringen af forskellige idrætskomplekser og stadioner, hvor vi f.eks. har været med til at skabe øget tilgængelighed eller anlægge parkeringspladser. På et fodboldstadion har vi forhøjet en hel kunstgræsbane ved hjælp af støttemure, og vi har indrettet en komplet bevægelsespark med niveauforskelle, trappe, løberampe og en klatremur, hvor idrætsudøverne kan lave koordinationstræning og løbeøvelser. Selv inden for hestesporten kan man finde støttemure.

Rekreation

I den rekreative sektor anvendes vores støttemure bl.a. som bolværk omkring damme og svømmebassiner og til forskellige formål omkring fritidsboliger og på golfbaner. I forbindelse med udvidelse af en feriepark er der anvendt støttemure til udligning af niveauforskelle. De præfabrikerede mure egner sig også som fundament til ferieboliger eller til selve opførelsen af en fritidsbolig. Vores støttemure kan endda ses på verdensudstillingen for havebrug, Floriade Expo, som en del af bidraget “Growing Green Cities”.

Mulige anvendelser

Kunder bedømmer os med
9.4
På grundlag af 16 reviews.
super
Meget god rat og rad fra Douwe Bijlsma
God kundeservice
Altid god til at svare på spørgsmål til ordren. Ordren kom til aftalt tid.
God oplevelse fra start til slut
Fra første telefon samtale over projektering til endelig levering har alt været yderst tilfredsstillende.
Virker som godt produkt
Ikke den store erfaring endnu.
Hurtig levering og god service.
Professionel samarbejdspartner med hurtig logistik.
De er gode
Et flot og godt produkt.
Go service gode produkter
gode produkter meget tilfredse med service priser er måske i den høje ende iforhold til markedet 2021