HomeProjekterStøttemure til ny multifunktionel sportspark

Støttemure til ny multifunktionel sportspark

Idrætsforeningen Longa ’30 i den hollandske by Lichtenvoorde deler sportsplads med forskellige andre parter. Heraf opstod ønsket om en multifunktionel sportspark. Til anlæggelse af den såkaldte bevægelsespark blev der anvendt L-støttemure med hæl i forskellige højder fra Bosch Beton.

Bevægelsespark

Sportspladsen i Lichtenvoorde bruges af forskellige målgrupper, heriblandt idrætsforeningen Longa ’30. Som følge af de mange forskellige brugere opstod ønsket om at opføre en multifunktionel sportspark med alsidige muligheder. I den nye 1.250 m2 store bevægelsespark har Vario Fields anlagt beachvolley-, tennis- og badmintonbaner.

Multifunktionel

På en separat kunstgræsbane har designerne indrettet et område til koordinationstræning og løbeøvelser. Til formålet har de anlagt stejle skråninger og trapper og skabt niveauforskelle med vores L-støttemure med hæl på 2,5 meter og vægge i højder fra 1 til 2,5 meter. For at opnå en god adskillelse er der monteret hegn oven på støttemurene. Den multifunktionelle bane rummer desuden en klatrevæg og battle ropes til styrketræning.

Sportsfaciliteter

Bosch Beton leverer ofte produkter til sportsfaciliteter. F.eks. har en fodboldklub i hollandske Wageningen anvendt vores støttemure omkring deres højtliggende klubhus. Og i en nyrenoveret idrætspark i byen Dieren har vi etableret en terrænadskillelse, som efterfølgende er blevet beklædt med murværk.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have eller sportsfaciliteter? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Vario Fields: van ontwerp tot eindresultaat