Bosch Beton - Keerwanden met kunst als grondkering bij circuit Zandvoort
HomeProjekterStøttemure med kunst som jordvold ved racerbanen Circuit Zandvoort

Støttemure med kunst som jordvold ved racerbanen Circuit Zandvoort

Til ferieparken Qurios i Zandvoort, Holland, var gartnerivirksomheden Snoekpuurgroen ude efter en solid jordvold for at udligne en højdeforskel på 4,5 meter. Det viste sig, at L-støttemurene med hæl fra Bosch Beton var den bedste løsning.

I 2019 arbejdede Snoekpuurgroen på anlæggelsen af en smuk have i fritidsparken Qurios Zandvoort Holiday Retreats. Haverne i fritidsparken er pænt anlagt med naturlige og bæredygtige materialer. Gartnerivirksomheden henvendte sig til Bosch Beton for at finde en løsning på at udligne højdeforskellen på 4,5 meter.

Højdeforskel

Gartnerivirksomheden valgte vores L-støttemure med hæl, fordi disse støttemure er glatte i begge sider. Vi opstillede L-støttemurene med hæl på 5 meters højde over en samlet længde på 50 meter. De samme støttemure på forskellige højder fra 75 centimeter til 2 meter installerede vi også på en yderligere afstand på 150 meter. Vi tilbød kunden en totalpakke inklusive opstilling og hjælp på stedet.

Parkeringsplads

Ved støttemurene på 5 meters højde er der både ved støttemurens fod og ved den lave side realiseret en parkeringsplads. Da støttemurens væg i toppen kun er 10 centimeter tyk, er højdeforskellen løst og antallet kvadratmeter er udnyttet optimalt. På denne måde er der ingen dyre meter tabt.

Kunstværk

Ferieparken er beliggende ved siden af racerbanen Circuit Zandvoort og ved stranden. Efter opstillingen af støttemurene fuldendte vores kunde væggene med kunstværker i cortenstål. Han lod sig inspirere af Formel 1 og diverse former for vandsport. Støttemurene er bl.a. prydet med en surfer, en racerbil og racerbanen. Foruden funktionen som jordvold danner støttemurene grundlaget for kunstværker.

Vores kunde er meget tilfreds med resultatet og glad for det veludførte arbejde.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have eller Vej og trafik? Så kontakt vores rådgivere helt uden forbindende.