Bosch Beton - 'In de Heuvelrug' duurzame vakantiewoningen van keerwanden in Hellendoorn
HomeProjekterFerieparken “In de Heuvelrug”: Unikke feriehuse opført med støttemure

Ferieparken “In de Heuvelrug”: Unikke feriehuse opført med støttemure

I Hellendoorn, Holland, står fem genanvendelige feriehuse, der er opført med støttemure fra Bosch Beton. Det er et unikt design, der passer ind i omgivelserne med skove, enge og en dam på grænsen mellem regionerne Salland og Twente.

Hellendoorn ligger ved foden af “Sallandse Heuvelrug”, et bakkedrag i regionen Salland. Her købte Hennie og Annie Reimert i 2013 et stykke grund, hvor de i deres fritid kunne arbejde ude i naturen og holde køer. I fem år græssede rødbrune køer – en gammel hollandsk kvægrace – græsningsarealet. Indtil de opdagede, at dette stykke grund gav mulighed for at iværksætte et projekt med natur og vand. Ægteparret syntes, at dette var så interessant, at de udarbejdede designet til feriehusene. Ved designet er der lagt stor vægt på miljøet, genbrug og affaldsfri opførelse af husene.

Genbrugelige huse

Grundlaget for designet var udarbejdet hurtigt. Men hvordan designer man mure, der er dækket af jord? Hennie og Annie Reimert ønskede at bygge fritidshusene i eget regi med én på egen hånd med enkeltspænd og uden bærende indervægge. Efter at have undersøgt markedet valgte det foretagsomme par at kontakte Bosch Beton, fordi de kunne bygge husene med standardmålene fra vores sortiment. Hvis husene skal rives ned i fremtiden, kan både væggene og gulvpladerne genbruges.

Hurtig opførelse

Til bygning af etplansferiehusene er der anvendt støttemure fra Bosch Beton. Inde i husene har TWA300-støttemure fundet anvendelse. Feriehusenes ydermure er affasede L300HAK-støttemure. Parret overvejede på forhånd, hvilke mure der skulle installeres og hvornår dette skulle ske, så levering og installation kunne finde sted i den rigtige rækkefølge. Murene blev leveret og installeret i løbet af to dage og efterhånden blev ferieparken “In de Heuvelrug” realiseret mere og mere.

Ophold i naturen

Gæsterne er begejstrede for feriehusene. Alle gæster får en rundvisning i og omkring huset ved ankomsten. Feriegæsterne bliver overraskede over at høre, at det betonlook, der giver husene et industrielt udseende, ikke er stukarbejde, men støttemure i beton.

Når gæsterne har delt deres videoer og billeder med deres familie og bekendte, kan deres ophold i naturen begynde. Takket være den luksus, som feriehusene tilbyder, og naturen lige for døren er Twente- og Salland-regionen er det rette sted at være!
Kunne du også tænke dig at leje et af disse feriehuse opført med støttemure i beton? Så besøg hjemmesiden Indeheuvelrug.nl.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.