HomeProjekterLejlighedskomplekset ‘Het Kolenpark’ i Groningen får en rampe

Lejlighedskomplekset “Het Kolenpark” i Groningen får en rampe

I “Het Kolenpark” med lejligheder i Groningen, Holland, havde man behov for en rampe, så beboerne lettere kan komme ud på vejen. Der er brugt betonstøttemure til at realisere denne rampe.

Rampe

I Groningen er der i 2019 bygget en ny park med fire lejlighedskomplekser: Det såkaldte Het Kolenpark. For at komme til vejen fra parken var det nødvendigt med at bygge en rampe. Der skulle også være plads til en underjordisk affaldscontainer. Virksomheden De Waard Grondverzet fra Zeewolde henvendte sig til for at realisere anlæggelsen af rampen med støttemure.

Skræddersyet løsning

Over en samlet længde på 35 meter er der installeret L-støttemure med hæl med en højde på 4 meter. Der krævedes noget skræddersyet arbejde for at sikre den korrekte placering af støttemurene. Murene er affasede, afkortet og der er lavet udsparinger i dem, så alt passer godt sammen.

Het Kolenpark

Lejlighedskomplekset Het Kolenpark er bygget i Europapark i Groningen. Fire lejlighedskomplekser på i alt 139 lejligheder opvarmes og køles ved hjælp af en kilde til varme- og kuldelagring. Lejlighedskomplekserne er et initiativ fra WarmteStad (et samarbejde mellem Groningen Kommune en Waterbedrijf Groningen), som bygger på en bæredygtig fremtid til en overkommelig pris.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til veje og trafik? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.