HomeProjekterLand van Bieshaer: Betonelementer i nyt boligkvarter

Land van Bieshaer: Betonelementer i nyt boligkvarter

På et sted, hvor der tidligere befandt sig et plejehjem ved foden af “Soester Eng” i Soest, er der i 2015 realiseret et nyt nærmiljø: Land van Bieshaer. Det blev et broget boligkvarter med boliger og huse i 1930ernes stil.

Vores L-støttemure blev brugt til at kompensere for højdeforskellen på stedet. Ud over jordvold bruges støttemurene også som betonhegn. Til dette projekt er der i alt opstillet støttemure over en længde på godt 400 m, med en højde, der varierer mellem en og to meter.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til jord og have? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.