Bosch Beton - Fietsbrug Cuijk Mook
HomeProjekterCykelrute gennem forskellige landskabstyper

Cykelrute gennem forskellige landskabstyper

På vegne af Cuijk kommune realiserede byggekonsortiet Züblin-HSM en ny hurtigcykelrute fra Nijmegen til Cuijk via Malden og Mook. Det var et fint projekt, som Bosch Beton deltog i. Cykelruten fører cyklisten gennem forskellige landskabstyper. En vigtig del af denne nye cykelrute, som er en del af MaasWaal-stien, er cykel- og fodgængerbroen over floden Maas.

Stigningspunkt

Broen med tilkørsler og stigningspunkter er i en afstand på 20 meter parallel med den eksisterende jernbanebro. Lavbroerne har en samlet længde på ca. 215 meter og går over i en jordskråning, der bruges som endepiller. Til dette projekt opstillede Bosch Beton støttemure både ved stigningspunktet og på nordsiden af vejen N271.

Stor belastning

Forinden har vi været på stedet for at få et indtryk af og drøfte situationen. Derefter udarbejdede vores konstruktionsafdeling tegningen og beregningen. På grund af den stejle skråning og den store belastning fra endepillerne, anbefalede vi i dette tilfælde at bruge vores LR-H støttemure . LR-H støttemurene er nemlig specielt udviklet til ekstremt store belastninger og har en ekstra lang fod og hæl. Desuden er murene konstrueret og produceret i overensstemmelse med de strenge og strikte sikkerhedskrav, der stilles inden for den tyske og europæiske byggesektor.

I september 2020 kunne de første cyklister cykle over broen.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer/støttemure til jordvolde og voldgrave? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.