Bosch Beton - Afvalbeheerder Schenk Recycling omringd met keerwanden
HomeProjekterSchenk Recycling omringet af støttemure

Schenk Recycling omringet af støttemure

Schenk Recycling er et familiefirma, som tilbyder totalløsninger til affaldsindsamling og -behandling. På deres sted i Almere er området omringet af betonstøttemure fra Bosch Beton som adskillelse mellem parcellerne. Området er desuden befæstet ved hjælp af Stelcon-plader.

Engang i 1956 startede Jan Schenk senior familiefirmaet som “kludekræmmer” i Laren. I dag, godt tres år senere, er Schenk Recycling en virksomhed, hvis aktiviteter er transport, forarbejdning, sortering og handel med forskellige affaldsstrømme. Virksomhedens mål er at lette kundernes arbejde med deres affaldsforvaltning. Virksomheden blev ved med at vokse og derfor var de nødt til at bygge en ny og større erhvervsbygning. Den nye bygning i polderne er omringet af støttemure fra Bosch Beton.

Stabil adskillelse mellem områder

Mange meter betonstøttemure danner adskillelsen mellem områderne. Til dette formål er der anvendt L-støttemure på 2 og 3 meters højde. Støttemurene er også forsynet med hæl for at sikre en særdeles stabil opstilling. På støttemurene er der monteret strømtråd for at afværge uønsket besøg. Hele området er befæstet med ca. 3.500 m2 Stelcon-plader for at sikre, at den nye fabrik er godt tilgængelig for leverandørerne. Dræning spiller en afgørende rolle på dette område. Derfor er der også leveret afløbsrender og brønde. På denne måde er vandhusholdningen på området reguleret optimalt.

Opstilling

Entreprenør- og udlejningsfirmaet H. v/d Heiden B.V. ordnede alting godt i forvejen, så at betonelementerne kunne opstilles på det aftalte tidspunkt. Både støttemurene og Stelcon-pladerne er placeret direkte fra lastbilen.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til adskillelse mellem områder? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.