Bosch Beton - Veilige terrasafscheiding voor Café Wessel in Kootwijkerbroek
HomeProjekterSikker adskillelse mellem udendørs siddepladser foran Café Wessel

Sikker adskillelse mellem udendørs siddepladser foran Café Wessel

Da caféer under corona-krisen fra 1. juni 2020 fik lov til at åbne for deres udendørs siddepladser igen, fandt Café Wessel i Kootwijkerbroek på en kreativ løsning. Ved hjælp af løse støttemure fra Bosch Beton skabte de en adskillelse mellem de udendørs siddepladser foran deres café.

Hvordan bygger man en (midlertidig) sikker og stabil adskillelse mellem de udendørs siddepladser? Caféens ejer henvendte sig til os for at forhøre sige om løse betonelementer for at opstille dem foran caféen. Fordelen ved støttemurene er, at de kan genbruges! Til dette formål er vores præfabrikerede støttemure, som kan fås i højder på 50, 75, 100, 125 eller 150 cm, en særdeles god løsning, som kan realiseres inden for én dag!

Adskillelse mellem udendørs siddepladser eller områder

Mulighederne for hvad der kan realiseres med støttemure er ubegrænsede. Udover anvendelsesformål som jordvold og kanter ved åer, kanaler og vandløb kan støttemure desuden udmærket godt bruges som adskillelse mellem områder. Murene er glatte med ensartet finish, men de kan få et grønnere udseende ved f.eks. at plante klatreplanter eller en hæk af tuja foran dem.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til adskillelse mellem områder? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.