Bosch Beton keerwanden als terreinafscheiding in Roosendaal
HomeProjekterMultifunktionel adskillelse mellem områder

Multifunktionel adskillelse mellem områder

Atik Uitzendbureau i Roosendaal er et vikarbureau med over tyve års erfaring med det fleksible arbejdsmarked. Det henvendte sig til os i forbindelse med støttemure til adskillelse mellem områder.

Hos Atik Uitzendbureau i Roosendaal bruges denne adskillelse til to formål. For vikarbureauet er det en adskillelse mellem parceller, mens det for naboen er bagvæggen til et lager! Bosch Beton opstillede L-støttemure med hæl over en samlet længde på 74 meter og en højde på 3,5 meter på stedet direkte fra lastbilen.

Adskillelse mellem områder

Mulighederne for hvad der kan realiseres med støttemure er ubegrænsede. Udover anvendelsesformål som jordvold og kanter ved åer, kanaler og vandløb kan støttemure desuden udmærket godt bruges som adskillelse mellem områder. Murene er glatte med ensartet finish, men de kan få et smukt grønt udseende ved f.eks. at plante klatreplanter eller en hæk af tuja foran dem.

Bosch Beton leverer støttemure med højder på op til 7 meter. Således reducerer man samtidigt risikoen for tyveri på f.eks. det bagvedliggende område. Om ønsket kan der på støttemurene monteres yderligere sikkerhedsudstyr.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til adskillelse mellem områder? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.