Bosch Beton - Keerwanden als grondkering bij de parkeergarage van KNVB Campus in Zeist
HomeProjekterStøttemure til parkeringsområde KNVB Zeist

Støttemure til parkeringsområde KNVB Zeist

I 2015-2016 er KNVB Sportcentrum (det kongelige nederlandske fodboldforbunds idrætscenter), hvor det hollandske landshold træner og hvor topsportsfolk og erhvervslivet møder hinanden, transformeret til KNVB Campus. På idrætscentrets område i Zeist realiserede Van Wijnen B.V. et underjordisk parkeringshus og et kongres- og konferencecentrum. Teamhotellet og den monumentale sportshal med sportsmedicinsk center blev renoveret.

Hollands vigtigste fodboldcenter

KNVB Sportcentrum i Zeist, også kaldet “Hollands vigtigste fodboldcenter”, som Hans van Breukelen, dengang teknisk direktør for KNVB, kaldte det, har gennemgået en metamorfose. Takket være bygningen af de underjordiske parkeringsfaciliteter ved entréen er antallet parkeringspladser steget betydeligt.

Støttemure

På vegne af entreprenørfirmaet Van Wijnen B.V. fra Arnhem har vi leveret, konstrueret og produceret støttemurene. Vi har i alt produceret 100 meter L-støttemure (L350-500 med hæl) med gering og delvist affaset murene. Dette resulterede i et dynamisk design på det fornyede parkeringsområde. Støttemurene fungerer som jordvold for det underjordiske parkeringshus.

Stramt design

Støttemurene med op til 5 meters højde er opstillet på stedet ved hjælp af en speciel sugekop. Derfor kræves der ingen hejseøjne, som ville forstyrre det stramme design. Hele projektet forløb som ønsket og støttemurene blev placeret hurtigt og uden problemer.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer/støttemure til jordvolde og voldgrave? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.