Bosch Beton - Keerwanden inrit maken bij sloot aan N360
HomeProjekterAnlæggelse af tilkørselsvej til N360 i Ten Post

Anlæggelse af tilkørselsvej til N360 i Ten Post

Allerede i en række år har provinsbestyrelsen Groningen været i færd med at øge trafiksikkerheden på provinslandevejen N360 fra Groningen til Delfzijl. Den sidste rundkørsel anlagde vejbygningsvirksomheden Fuhler Wegenbouw i Ten Post.

For at muliggøre en gennemgang ved en grøft, er der skabt en tilkørselsvej ved hjælp af vores støttemure. Her er der to gange placeret en støttemur (LR250 med hæl) på 12 meters længde og 2,5 meters højde, som er egnet til tung trafik. På stedet er der lavet to udsparinger til gennemstrømning af vand. Alt er leveret “just in time”, så en teleskopkran kunne placere støttemurene.

I slutningen af april 2020 var rundkørslen klar til vejtrafikken efter ca. tre ugers arbejde.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til veje og trafik? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Støttemure som fundering til trafikstøjdæmpende skærme langs vejen N206

Kunderne henvender sig i stadig stigende grad til Bosch Beton for at få leveret støttemure til trafikstøjdæmpende skærme langs motorveje. Som det var tilfældet ved opførelsen af RijnlandRoute nær Katwijk.

Mere om dette projekt

3 nye plansiloer til tyreopdræt i Frankrig

En tyrefarm var på udkig efter en udvidelse af grovfoderlageret for at kunne give tyrekalvene tilstrækkeligt med grovfoder hele året.

Mere om dette projekt

Støttemure beriger den østrigske bjerglandsby Fraxern

I den østrigske delstat Vorarlberg stiftede den lokale entreprenør Andreas Lins bekendtskab med Bosch Betons støttemure omkring 2016. Siden da er mange huse og haver i regionen blevet beriget med en solid støttemursløsning fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt

Støttemure danner robust nedkørsel til underjordisk garage

Ved et nybyggeri på Zonneoordlaan i hollandske Ede valgte ejeren at etablere et værksted med underjordisk garage i forbindelse med opførelsen af sit nye hus.

Mere om dette projekt
Shot Zeist- Bosch Beton

Fremtidssikker metamorfose for tennis- og padelklub i Zeist

Tennis- og padelklubben Shot i Zeist, Holland, har oplevet en betydelig vækst i de seneste år. Gennem renoveringer og udvidelser i hele parken har de realiseret en bæredygtig og fremtidssikker sportspark i et samarbejde med Tennis Totaal. Bosch Beton leverede L-støttemure for at udligne højdeforskellen omkring banerne.

Mere om dette projekt

Støttemure danner et sikkert opbevaringsområde for en maskinpark i Belgien

I Antwerpens havn, i logistikparken Waasland, ligger hovedkontoret for Aertssen Group. I slutningen af 2020 flyttede dette renommerede familieforetagende til det splinternye kontor til transport- og logistikdivisionen. Til afskærmning af en af deres opbevaringsområder henvendte virksomheden sig til Bosch Beton for at skabe en terrænadskillelse af høj kvalitet til sit lager med meget værdifulde entreprenørmaskiner.

Mere om dette projekt

Skræddersyede støttemure til Hollands første brinttankstation

Sidste år åbnede Fountain Fuels første brinttankstation i Amersfoort. På vegne af VMV Projecten Renswoude leverede Bosch Beton skræddersyede LR- og L-støttemure, der bruges som afskærmning.

Mere om dette projekt

5600 m3 foderoplagring til et cirkulært kvægbrug i Schwarzwald

I 2018 tog familien Hammer det første spadestik til opførelsen af en helt ny gård i udkanten af Egenhausen i den tyske delstat Baden-Württemberg. Det var grundlaget til en gård, der er optimalt fremtidssikret i enhver henseende. Til oplagring af grovfoder valgte familien Hammer at bygge 6 plansiloer fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt

Multifunktionel adskillelse mellem områder skaber et elegant udseende

Området omkring betonfabrikken Dyckerhoff Basal Nederland er ved at ændre sig markant. Derfor valgte virksomheden at gøre udsigten til erhvervsområdet smukkere. Bosch Beton leverede L-støttemure med hæl til adskillelse og opbevaring. Det giver området et flot og elegant udseende.

Mere om dette projekt
Keerwanden vormen de basis voor Deens recyclingstation.

Støttemure skaber grundlag for en ny dansk genbrugsplads

Til opførelsen af en stor og moderne genbrugsplads i Helsingør har entreprenørvirksomheden NCC Danmark A/S anvendt et stort antal støttemurelementer.

Mere om dette projekt