HomeProjekterUdligning af niveauforskel hos Ford-forhandleren i Herentals

Udligning af niveauforskel hos Ford-forhandleren i Herentals

Hos en filial af Ford-forhandleren Herman Noyens i Herentals (Belgien) trængte området omkring forhandlerens showroom til at blive fornyet. Højdeforskellen blev udlignet med støttemure fra Bosch Beton.

Området omkring Ford-forhandler Noyens’ showroom i belgiske Herentals blev fornyet i starten af 2021. For at udligne niveauforskellen over mod nabogrunden monterede teamet fra WONICO vores L-støttemure med hæl i en samlet længde på lidt over 120 meter. Efter montagen blev der påfyldt jord, som blev forsynet med kunstgræs for at opnå et frisk og grønt look.

Ud over at det er en praktisk løsning, som sikrer stabilitet, er kunden også overordentlig tilfreds med elementernes finish og den hurtige levering. Allerede kort tid efter leveringen stod der igen skinnende blanke biler uden for showroomet og ventede på nye ejere.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til anlæg og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.