HomeProjekterUdligning af højdeforskel med støttemure i Tilburg (NL)

Udligning af højdeforskel med støttemure i Tilburg (NL)

I nybyggerkvarteret Willemsbuiten i hollandske Tilburg er der store højdeforskelle. Problemet er løst med støttemure fra Bosch Beton, så beboerne nu har nem adgang til deres haver.

Forskellige byggestile

I nybyggerkvarteret Willemsbuiten er der opført i alt 480 boliger. Trediverhusene langs alléerne udgør områdets rygrad. For at bevare et varieret gadebillede har man valgt en alsidig byggestil rundt om de grønne områder. På den måde er der opstået en stor diversitet i boligtyperne.

Hjørneelementer

For at udligne højdeforskellen i en del af haverne er der monteret støttemure. I dette projekt er der ikke kun monteret “almindelige” støttemure, men også 18 hjørneelementer. Mellem hjørneelementerne har entreprenøren etableret trappetrin, så beboerne har fået nem adgang til deres haver.

I alt er der monteret 220 meter støttemure og hjørneelementer. Ordregiveren, W.H. Heijmans b.v., har selv monteret støttemurene ved hjælp af en særlig løftetang.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til anlæg og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.