Bosch Beton - Keerwanden rondom buitenzwemvijver van Sauna Soesterberg
HomeProjekterAfslapning i en havedam i Soesterberg

Afslapning i en havedam i Soesterberg

På grund af anlæggelsen af en økodukt var Sauna Soesterberg efter 34 år nødt til at flytte til et nyt sted. Saunaen på det nye sted i Soesterberg blev to gange større end saunaen på det tidligere sted. Koninklijke Ginkel Groep placerede vores støttemure med hæl rundt om havedammen.

Sauna Soesterberg var et begreb i den centrale del af Nederlandene. Men på grund af anlæggelsen af en økodukt i nærheden af Soesterberg var saunaen nødt til at flytte til et andet sted. I foråret 2014 startede bygningen af det nye kompleks på et område bag konferencecenteret “Kontakt der Kontinenten”. Med et areal på 5.000 m2 blev det nye spa- og wellnesscenter to gange så stor som Sauna Soesterberg.

Havedam

I haven til det nye spa (Omega Spa & Wellness) realiserede Koninklijke Ginkel Groep, som bl.a. er specialiseret i anlæggelse af kunstige søer, en havedam. På vegne af Ginkel Groep placerede Bosch Beton L-støttemure rundt om havedammen. Sammen med den omkringliggende natur opstod der en stemningsfuld helhed.

Det nye kompleks åbnede den 28. august 2015. Nu hører spa- og wellnesscentret til Thermen Bussloo og hedder Thermen Soesterberg.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til kanter ved åer, kanaler og vandløb? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.