Waterkering bij sportcomplex De Zilk in Noordwijkerhout met Bosch Beton keerwanden
HomeProjekterDæmning til sportscenter De Zilk i Noordwijkerhout

Dæmning til sportscenter De Zilk i Noordwijkerhout

I 2014 gennemgik sportscenteret De Zilk i Noordwijkerhout en gennemgribende metamorfose, fordi der skulle skabes plads til fremtidige boliger. Fodboldbanerne er drejet 90 grader og alle tennisbaner er blevet flyttet. AW Groep anbefalede bygherren at bruge betonstøttemurene fra Bosch Beton som spunsvæg.

Som følge af det planlagte nye boligbyggeri skulle sportscenteret De Zilk gennemgå en gennemgribende metamorfose. Fodbold- og tennisbanernes beliggenhed ændredes drastisk. Nord for området skulle der lægges en ny vandledning og mellem provinslandevejen N206 og sportspladserne skulle der realiseres en ny grøft. I første instans ville bygherren realisere kanalen ved hjælp af en spunsvæg i hårdttræ. Efter anbefaling fra AW Groep, som udførte projektet sammen med Antea Groep, valgte bygherren i sidste ende betonstøttemure. For betonstøttemure har en meget længere holdbarhed, er lettere at placere på sandjord end at ramme spunsvægge ned i jorden samt fordi de giver helheden en stram udstråling.

Kajmur

Til dette projekt placerede vi vores L-støttemure over en samlet længde på 900 meter for at realisere en dæmning. Højden varierer fra 2 til 2,5 m. Bosch Betons konstruktør beregnede en del af støttemurene konstruktionsmæssigt, så bygherren er overbevist om at have valgt den rigtige løsning.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til kanter ved vand? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Støttemure som fundering til trafikstøjdæmpende skærme langs vejen N206

Kunderne henvender sig i stadig stigende grad til Bosch Beton for at få leveret støttemure til trafikstøjdæmpende skærme langs motorveje. Som det var tilfældet ved opførelsen af RijnlandRoute nær Katwijk.

Mere om dette projekt

3 nye plansiloer til tyreopdræt i Frankrig

En tyrefarm var på udkig efter en udvidelse af grovfoderlageret for at kunne give tyrekalvene tilstrækkeligt med grovfoder hele året.

Mere om dette projekt

Støttemure beriger den østrigske bjerglandsby Fraxern

I den østrigske delstat Vorarlberg stiftede den lokale entreprenør Andreas Lins bekendtskab med Bosch Betons støttemure omkring 2016. Siden da er mange huse og haver i regionen blevet beriget med en solid støttemursløsning fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt

Støttemure danner robust nedkørsel til underjordisk garage

Ved et nybyggeri på Zonneoordlaan i hollandske Ede valgte ejeren at etablere et værksted med underjordisk garage i forbindelse med opførelsen af sit nye hus.

Mere om dette projekt
Shot Zeist- Bosch Beton

Fremtidssikker metamorfose for tennis- og padelklub i Zeist

Tennis- og padelklubben Shot i Zeist, Holland, har oplevet en betydelig vækst i de seneste år. Gennem renoveringer og udvidelser i hele parken har de realiseret en bæredygtig og fremtidssikker sportspark i et samarbejde med Tennis Totaal. Bosch Beton leverede L-støttemure for at udligne højdeforskellen omkring banerne.

Mere om dette projekt

Støttemure danner et sikkert opbevaringsområde for en maskinpark i Belgien

I Antwerpens havn, i logistikparken Waasland, ligger hovedkontoret for Aertssen Group. I slutningen af 2020 flyttede dette renommerede familieforetagende til det splinternye kontor til transport- og logistikdivisionen. Til afskærmning af en af deres opbevaringsområder henvendte virksomheden sig til Bosch Beton for at skabe en terrænadskillelse af høj kvalitet til sit lager med meget værdifulde entreprenørmaskiner.

Mere om dette projekt

Skræddersyede støttemure til Hollands første brinttankstation

Sidste år åbnede Fountain Fuels første brinttankstation i Amersfoort. På vegne af VMV Projecten Renswoude leverede Bosch Beton skræddersyede LR- og L-støttemure, der bruges som afskærmning.

Mere om dette projekt

5600 m3 foderoplagring til et cirkulært kvægbrug i Schwarzwald

I 2018 tog familien Hammer det første spadestik til opførelsen af en helt ny gård i udkanten af Egenhausen i den tyske delstat Baden-Württemberg. Det var grundlaget til en gård, der er optimalt fremtidssikret i enhver henseende. Til oplagring af grovfoder valgte familien Hammer at bygge 6 plansiloer fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt

Multifunktionel adskillelse mellem områder skaber et elegant udseende

Området omkring betonfabrikken Dyckerhoff Basal Nederland er ved at ændre sig markant. Derfor valgte virksomheden at gøre udsigten til erhvervsområdet smukkere. Bosch Beton leverede L-støttemure med hæl til adskillelse og opbevaring. Det giver området et flot og elegant udseende.

Mere om dette projekt
Keerwanden vormen de basis voor Deens recyclingstation.

Støttemure skaber grundlag for en ny dansk genbrugsplads

Til opførelsen af en stor og moderne genbrugsplads i Helsingør har entreprenørvirksomheden NCC Danmark A/S anvendt et stort antal støttemurelementer.

Mere om dette projekt