Waterkering bij sportcomplex De Zilk in Noordwijkerhout met Bosch Beton keerwanden
HomeProjekterDæmning til sportscenter De Zilk i Noordwijkerhout

Dæmning til sportscenter De Zilk i Noordwijkerhout

I 2014 gennemgik sportscenteret De Zilk i Noordwijkerhout en gennemgribende metamorfose, fordi der skulle skabes plads til fremtidige boliger. Fodboldbanerne er drejet 90 grader og alle tennisbaner er blevet flyttet. AW Groep anbefalede bygherren at bruge betonstøttemurene fra Bosch Beton som spunsvæg.

Som følge af det planlagte nye boligbyggeri skulle sportscenteret De Zilk gennemgå en gennemgribende metamorfose. Fodbold- og tennisbanernes beliggenhed ændredes drastisk. Nord for området skulle der lægges en ny vandledning og mellem provinslandevejen N206 og sportspladserne skulle der realiseres en ny grøft. I første instans ville bygherren realisere kanalen ved hjælp af en spunsvæg i hårdttræ. Efter anbefaling fra AW Groep, som udførte projektet sammen med Antea Groep, valgte bygherren i sidste ende betonstøttemure. For betonstøttemure har en meget længere holdbarhed, er lettere at placere på sandjord end at ramme spunsvægge ned i jorden samt fordi de giver helheden en stram udstråling.

Kajmur

Til dette projekt placerede vi vores L-støttemure over en samlet længde på 900 meter for at realisere en dæmning. Højden varierer fra 2 til 2,5 m. Bosch Betons konstruktør beregnede en del af støttemurene konstruktionsmæssigt, så bygherren er overbevist om at have valgt den rigtige løsning.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til kanter ved vand? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

5600 m3 foderoplagring til et cirkulært kvægbrug i Schwarzwald

I 2018 tog familien Hammer det første spadestik til opførelsen af en helt ny gård i udkanten af Egenhausen i den tyske delstat Baden-Württemberg. Det var grundlaget til en gård, der er optimalt fremtidssikret i enhver henseende. Til oplagring af grovfoder valgte familien Hammer at bygge 6 plansiloer fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt
Keerwanden vormen de basis voor Deens recyclingstation.

Støttemure skaber grundlag for en ny dansk genbrugsplads

Til opførelsen af en stor og moderne genbrugsplads i Helsingør har entreprenørvirksomheden NCC Danmark A/S anvendt et stort antal støttemurelementer.

Mere om dette projekt

Vinder af konkurrence om plansilo geninvesterer sin præmie i ekstra plansilo

Familien Wesselingh valgte herefter at geninvestere pengepræmien i en ekstra plansilo.

Mere om dette projekt
Bosch Beton Fahrsilo in Merzen - Bosch Beton sleufsilo in Merzen (Duitsland)

Tysk tyreopdrætter kunde hos Bosch Beton i over 12 år

Henrik Krones tyreopdræt i Merzen-Westeroden er en familiebedrift, der går mange år tilbage i tiden. Familien Krone har været kunde hos Bosch Beton i mere end 12 år, og da de i 2022 stod for at skulle foretage en væsentlig udvidelse af deres grovfoderlager, faldt valget endnu en gang på nye plansiloer fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt
Geluidsscherm langs de A16 - Beeld: Heijmans

Bæredygtige støjskærme langs motorvej A16 en landevej N3

På vegne af Dordrecht Kommune og under tilsyn af Ingenieurs Bureau Drechtsteden realiserede Heijmans Infra BV bæredygtige støjskærme langs A16 og N3…

Mere om dette projekt
Bosch Beton keerwanden bij zonnepark Branderwal.

Cementfri støttemure til solcelleparken Branderwal

Som en af de første kunder i Holland tager solcelleparken Branderwal (Zonnepark Branderwal) en 100 % cementfri støttemursløsning i brug.

Mere om dette projekt

Tre nye plansiloer i Bad Waldsee, Tyskland

Firma Heydt GmbH har i Ravensburg-området bygget en ny plansilo med støttemure fra Bosch Beton på familien Kiblers bedrift i Bad Waldsee.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Special keerwanden voor appartementencomplex ‘De Jonkvrouw’ in Geldrop

Specialstøttemure til “De Jonkvrouw” i Geldrop

Til det nye lejlighedskompleks “De Jonkvrouw” i Geldrop leverede vi specielle L-fliser til at kompensere for højdeforskelle.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Terreinafscheiding van keerwanden voor afvalopslag bij Erasmus Universiteit

Afgrænsningsmur omkring affaldsområde ved Erasmus University Rotterdam

Bosch Beton støttemure blev brugt til at skabe en afgrænsning omkring affaldsopbevaringsanlægget på Erasmus Universitet.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Keerwanden voor appartementen Collegepark Zwijsen in Veghel

Støttemure som indgang til lejligheder i Collegepark Zwijsen

Vores støttemure danner indgangen til lejlighedskomplekset Collegepark Zwijsen i Veghel.

Mere om dette projekt