HomeProjekterStøttemure som fundament for terrasser ved EuroParcs-ferieboliger

Støttemure som fundament for terrasser ved EuroParcs-ferieboliger

Ved de nye ferieboliger i EuroParcs’ feriepark Aan de Maas ved byen Kerkdriel i provinsen Gelderland skulle vores kunde have opført terrasser og trapper. Til dette formål anvendte han 75 cm høje L-støttemure fra Bosch Beton.  Niveauforskellen omkring ferieboligerne blev dermed udlignet på en vellykket måde, som desuden giver et stilrent udseende.

Terrasser med støttemure

I EuroParcs’ nye feriepark Aan de Maas var udlejningsfirmaet i færd med at opføre nye ferieboliger. En af vores eksisterende kunder, A. van Hell Grond- en Straatwerkbedrijf, kontaktede Bosch Beton med en forespørgsel på levering af støttemure. Virksomheden skulle anlægge terrasser omkring ferieboligerne og trapper op til hoveddørene. På grund af en mindre niveauforskel omkring ferieboligerne blev der anvendt støttemure. Støttemurene fungerer dermed som et solidt fundament og skaber desuden et stilrent udtryk. Og træbeklædningen langs kanten giver terrasserne et råt udtryk.

L-støttemure

Til dette projekt anvendte vores kunde L075-støttemure. Disse mure er specialudviklet til anvendelser med middelsvær belastning i bygge- og anlægssektoren og var derfor særdeles velegnede til formålet.

EuroParcs

EuroParcs har omkring 60 ferieparker i Holland, Tyskland, Østrig, Belgien, Luxembourg og på den caribiske ø Bonaire. Den nye feriepark, Aan de Maas, nær Kerkdriel er stadig under opførelse.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.