Bosch Beton - Keerwanden bij nieuwbouwvilla in Merselo
HomeProjekterStøttemur udligner højdeforskel ved parcelhus

Støttemur udligner højdeforskel ved parcelhus

Betonstøttemure egner sig til mange forskellige anvendelsesformål. Ud over at udligne højdeforskelle kan man også netop skabe niveauforskelle ved hjælp af støttemure. Vores kunde var så kreativ, at han bl.a. byggede blomsterkummer af mure fra Bosch Beton. Det satte prikken over i’et ved det nyopførte parcelhus.

Blomsterkummer af støttemure

Vores kunde har bygget sit hus helt selv! Haven var præget af en del højdeforskelle, som han gerne ville løse på en dekorativ måde. Til formålet valgte han at bruge Bosch Beton støttemure. Dem byggede han bl.a. blomsterkummer af. Ved havedammen fik han monteret en høj støttemur. Og mellem garagen og haven skulle der udlignes en højdeforskel.

Vi monterede støttemure i forskellige former og højder på 1,5 meter, 2,5 meter og 4 meter. Elementerne blev monteret direkte fra lastbilen. Det færdige resultat er blevet superflot!

Engineering

Vores eget Engineering-team beregner og afprøver den tilbudte støttemursløsning i forhold til bygherrens konstruktionsmæssige krav. Det sætter os i stand til at arbejde hurtigt og fleksibelt, og vores kunde får et kvalitetsbyggeprodukt, der lever op til kravene og leveres med garanti.
Engineering var også involveret i dette projekt. Vi var løbende i kontakt med kunden. Sammen tilpassede vi tegningerne, indtil kunden var tilfreds med designet.

Dette projekt er et godt eksempel på, at vores kunder også kan finde frem til os online. Denne kunde fandt frem til Bosch Beton via Google og tog herefter kontakt til os.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.