Bosch Beton - Niveauverschil met keerwanden in tuin in Grubbenvorst (© Fred van Wijlick Tuinen)
HomeProjekterStøttemure skaber højdeforskel i haven

Støttemure skaber højdeforskel i haven

Betonstøttemure er ideelle til haven. De kan bruges til at udligne højdeforskelle eller netop til at skabe forskellige niveauer i haven. Bosch Beton leverede bl.a. støttemure til en have i Grubbenvorst, Holland, for at skabe forskellige niveauer i haven.

Sommetider er niveauforskellen i en have så stor, at der er behov for en solid løsning. En solid basis er også vigtig for at skabe netop den rigtige højdeforskel. Et godt eksempel herpå er denne have ved et hus i Grubbenvorst (i den hollandske provins Limburg), hvor gartnervirksomheden Fred van Wijlick Tuinen fuldstændigt har fornyet for- og baghaven. I haven har vores L-støttemure med varende højder på 1,25 til 3 meter fundet anvendelse. Hertil leverede Bosch Beton den skræddersyede løsning, herunder tegningen. Med et pragtfuldt slutresultat!

Jord og have

Hvis din have ligger ved en grøft, kan en støttemur udmærket godt bruges som en spunsvæg. Støttemure kan desuden også godt fungere som mellemmur eller adskillelse mellem parceller. Og hvis du ikke bryder dig om støttemurenes “betonlook”, kan de bearbejdes med træ- eller murværk eller kan forsynes med en coating.
>> Få mere at vide om de støttemure, vi har anvendt, samt information om den maksimale belastning

Gartnerivirksomheder

Vi samarbejder meget med gartnerivirksomheder og forhandlere af haveartikler. Gartnerivirksomheden tager sig af forberedelsen af jorden, hvor støttemurene skal placeres, og i den forbindelse samarbejder virksomheden med Bosch Beton. Vi har altid et stort antal støttemure på lager, så der ikke er tale om forsinkelser på grund af lange leveringstider. Betonstøttemuren placeres i haven i løbet af kort tid, så det yderligere arbejde i haven kan fortsætte.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uden forbindende.


Billeder © Fred van Wijlick Tuinen