Bosch Beton - Keerwanden voor niveauverschil tussen tuin en straat in Zonnebeke, België
HomeProjekterStabile støttemure anvendt til niveauforskel

Stabile støttemure anvendt til niveauforskel

Nogle gange er højdeforskellen mellem en have og gaden så stor, at der er behov for en solid løsning. Det var også tilfældet hos vores kunde i Zonnebeke i Belgien, hvor vi har monteret støttemure.

Højdeforskel

Kunden havde en stor højdeforskel ved sin bolig og det nye lagerrum, som skulle opføres. Han ville bygge det nye lagerrum over sin private bolig med direkte udgang til haven. Navnlig ud mod gaden og på højre og venstre side af boligen var niveauforskellen betydelig.

Stabilitet

Vi anbefalede kunden at montere 5 meter høje L500hæl-støttemure på begge sider af boligen. Disse mure er garanteret stabile, så de kan holde skråningen på plads. Desuden gør denne løsning det muligt at anlægge en plan have. For at få adgang fra boligen til lagerrummet skal der også monteres en trappe langs ydersiden.

Rådgivning

Kunden synes især godt om den gode rådgivning og service fra vores team. Vi udarbejdede på forhånd en tydelig plan, hvordan murene skulle monteres med en vakuumtang på stedet. Der blev monteret i alt otte støttemure. Vores kunde er meget tilfreds med det leverede resultat. Etablering af haven er planlagt til næste år.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.