Bosch Beton - Natuurlijke zwemvijver van keerwanden in Noordwijkerhout
HomeProjekterNaturlig havedam i Noordwijkerhout

Naturlig havedam i Noordwijkerhout

Der er realiseret en naturlig havedam, som man kan bade i, med betonstøttemure fra Bosch Beton, ved en villa i Noordwijkerhout. Vi leverede støttemure med tre forskellige højder til havedammen.

Naturlig havedam

Entreprenørfirmaet Duijndam, som er specialiseret i byggeri og anlæg samt kulturtekniske projekter, kontaktede Bosch Beton i forbindelse med støttemure til at realisere en dam. Vores kunde ønskede at få anlagt en naturlig havedam, som man kan bade i, med et naturligt rensningsanlæg. Kunden udarbejdede udkastet til dammen selv. Vi leverede støttemurene til dammen med tre forskellige højder, varierende fra 75 til 150 cm. Vi har savet et stort antal af disse støttemure i den ønskede størrelse og leveret to støttemure med faste hjørner.

Solide støttemure

En dam giver havnen et varieret udseende. Især hvis det drejer sig om en naturlig havedam, som ved denne villa i Noordwijkerhout, Holland. Her falder dammen harmonisk og naturligt ind i haven og fuldender helheden. Inden anlæggelsen er det naturligvis vigtigt at undersøge, hvor i haven dammen skal placeres. Gør disse ønsker godt tydeligt over for din anlægsgartner. Ved hjælp af vores forstærkede støttemure er det forholdsvist nemt at anlægge en dam eller en havedam, som man kan bade i.

For nogle år siden har vi allerede samarbejdet med entreprenørvirksomheden Duijndam og også denne gang er de atter meget tilfredse. Og slutresultatet er helt afgjort umagen værd!

Vil du også gå i gang?

Vi samarbejder meget med anlægsgartnere og forhandlere af støttemure. Har du interesse for støttemure til anlæggelsen af en havedam (til at bade i) eller andre muligheder i din have? Så kontakt en anlægsgartner eller bed din anlægsgartner om at kontakte os. Anlægsgartneren tager sig af det forberedende arbejde til placering af støttemuren i din have og vedkommende samarbejder med os om det. Vi har altid et stort antal støttemure på lager, så der er ikke forsinkelser på grund af lange leveringstider.

Inspiration til din have

Lad dig inspirere af fotoerne nedenfor og mulighederne til din have. Læs også vores haveblogs Ligger din haveplan allerede klar?, Støttemuren som solid basis for terrassen samt Højdeforskelle i haven.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller andre løsninger med vores støttemure til vand? Så kontakt vores team helt uden forbindende.