Bosch Beton - Hoogteverschil opgelost met keerwanden in Kessel nabij het veer (Limburg)
HomeProjekterHøjdeforskel udlignet ved færgen i Kessel

Højdeforskel udlignet ved færgen i Kessel

I Kessel i den hollandske provins Limburg har man udlignet en stor højdeforskel på en privat grund ved hjælp af høje støttemure fra Bosch Beton.

Højdeforskel

Dette projekt fra maj 2021 er beviset på, at det er muligt at udligne selv ret store højdeforskelle ved hjælp af støttemure. I hollandske Kessel tæt på et lille færgeleje har Rob Linders og Rob Janssen Grondverzet & Laseregalisering monteret støttemure med hæl fra Bosch Beton i højder fra 2,5 til 3,5 meter. Bag ved de 3,5 meter høje mure har ejerne af grunden etableret en swimmingpool.

Tegning og montage

Vi nærstuderer forespørgslen, sparrer med kunden og yder en ærlig og professionel rådgivning. Herefter tegner og modellerer vi de ønskede støttemure i vores udviklingsafdeling. Til dette projekt udarbejdede vi først en tegning for at kunne forberede bl.a. produktionen og montagen af støttemurene bedst muligt. Der blev taget nogle flotte billeder af montagen!

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.