Bosch Beton - Keerwanden Floriade (Beeld: Instagram @groencollectiefnederland)
HomeProjekterStøttemure pryder Floriade Expo 2022

Støttemure pryder Floriade Expo 2022

Bosch Beton har leveret støttemure til Groencollectief Nederlands bidrag “Growing Green Cities” på verdensudstillingen for havebrug, Floriade Expo 2022, i Almere. Vores kunde, Herman Vaessen, har monteret de præfabrikerede betonmure, som efterfølgende er blevet forsynet med bl.a. graffiti og slyngplanter.

Med bidraget “Growing Green Cities” fra sammenslutningen Groencollectief Nederland præsenteres praktiske grønne løsninger, som er mulige i bymiljøer. Til deres bidrag har vi leveret vores L300- og L350-støttemure med hæl igennem vores ordregiver, Herman Vaessen B.V. Enkelte af murene har vi forbehandlet på vores fabrik i form af afkortning og geringskæring. De præfabrikerede støttemure er efter montagen blevet forsynet med graffiti og slyngplanter.

Groencollectief Nederland

Groencollectief Nederland er en national hollandsk sammenslutning af regionalt opererende selvstændige virksomheder, som alle er toneangivende inden for professionel beplantning og landskabspleje. Sammenslutningen tilbyder anlægning, vedligeholdelse og forvaltning af komplette udendørsarealer.
Groencollectief Nederlands bidrag til Floriade Expo kan ses på Green Island i område 16.

Floriade Expo 2022

Den 14. april 2022 åbnede verdensudstillingen for havebrug, Floriade Expo, i Almere. Denne begivenhed, hvor havebrugssektoren får sin velfortjente opmærksomhed, finder kun sted én gang hvert 10. år. Her har nationale og internationale deltagere mulighed for at præsentere sig selv. I år er det syvende gang, udstillingen finder sted.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord & have eller specialopgaver? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.