Bosch Beton - Groene tribune van keerwanden bij JFC Collega in Barneveld
HomeProjekterGrøn tribune ved JFC College i Barneveld

Grøn tribune ved JFC College i Barneveld

At støttemure er velegnede til flere formål, fremgår af det projekt, som Bosch Beton har realiseret ved Johannes Fontanus College, en skole for unge mellem 12 og 18 år, i Barneveld, Holland. Her skabte vi ved hjælp af vores betonmure en tribune til et teater.

Støttemure er ikke kun velegnede, når det drejer sig om at udligne højdeforskelle i en have eller til brug som terrænadskillelse. Eller netop for at skabe en højdeforskel og som basis til f.eks. en terrasse eller siddekrog. Eller som i dette tilfælde til anlæg af en tribune til et teater ved Johannes Fontanus College i Barneveld.

Grøn tribune

Med naturlige materialer blev den kedelige, grå skolegård transformeret til et dejligt, grønt torv, hvor eleverne kan slappe af i pauserne og spise deres frokost. Den gamle tribune bestod af beton med små bænke. I den nye situation sidder eleverne i dejlige grønne omgivelser. Tribunen bruges også som et teater.

Entreprenørvirksomheden Van de Stroet henvendte sig til Bosch Beton for at forhøre sig om, om vi kunne levere støttemurene. Entreprenørvirksomheden brugte i alt fyrre L-støttemure uden hæl på 150, 125 og 75 cm højde for at bygge tribunen.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uden forbindende.