HomeProjekterUdsigtspunkt til nyt boligområde i Houten

Udsigtspunkt til nyt boligområde i Houten

I det nye boligområde De Kiem i hollandske Houten ønskede man at etablere et udsigtspunkt. Vores støttemure blev monteret i krydsform på en såkaldt bastion. Efterfølgende blev der etableret beplantning, som tiltrækker sommerfugle og insekter.

De Kiem er et nyt boligområde i Houten bestående af forskellige enfamiliehuse og lejligheder. I området er der etableret en grøn jordvold, som udgør sidste del af volden “De Vijfwal”, der løber gennem hele Houten-Zuid. Bosch Beton har tidligere arbejdet sammen med projektudvikleren, som denne gang kom til os og bad om hjælp til at skabe et udsigtspunkt ved hjælp af støttemure. Ønsket var, at en såkaldt bastion midt i boligområdet skulle fungere som et udsigtspunkt over kvarteret, hvorfra der skulle være udsigt over vandet i to retninger. Sidste sommer blev udsigtspunktet opført af Scholman B.V. ved hjælp af L- og LR-støttemure samt et antal elementer med skrå kant. Elementerne blev monteret i krydsform. I dag, hvor beplantningen er vokset til, er det blevet et yndet sted for sommerfugle.

De Vijfwal består af fem diger plantet til med træer, som tilsammen udgør en stor femkant, der forbinder Houten-Zuids østlige og vestlige del. Den omfatter masser af grønt og spiller en vigtig rolle i byens grønne struktur. Oven på selve volden er der desuden rig mulighed for leg, vandreture, kondiløb og andre former for rekreation.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til anlæg og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.