HomeOm osNyhederBosch Beton flytter til state-of-the-art fabrik

Bosch Beton flytter til state-of-the-art fabrik

Den 1. juni i år er producent af støttemure, Bosch Beton, i sin helhed flyttet til dens state-of-the-art fabrik i Barneveld, fabrikken er beliggende lige ved A1. Bygningen er opført af vedvarende materialer, f.eks. er der anvendt genvindingsprodukter, og bygningen er forsynet med mange vedvarende installationer. Ibrugtagelsen af den nye fabrik betyder også, at denne markedsførerende producent har udvidet produktionskapaciteten. Hermed er hele produktionsprocessen optimeret, hvilket gør, at Bosch Beton er klædt på til den stigende efterspørgsel og alle de krav, der følger med. Kort sagt, Bosch Beton er klar til fremtiden!

3 juni 2019

BREEAM Outstanding certificeret fabrik

Bosch Beton er på forkant med bæredygtighed, de er f.eks. også den første producent af støttemure i verden, der fik CSC-certifikatet for bæredygtig produktion af beton. Bosch Beton giver den en ekstra tand ved at opføre den nye fabrik helt i overensstemmelse med BREEAM og har således opnået den højeste score ‘Outstanding’. Ved certificeringen er der forskellige bæredygtige aspekter, der kommer ind i billedet, såsom energi, de anvendte materialer og håndtering af affald og forurening. Et fint eksempel herpå er solcellerne, der dækker hele taget og fra august er synlige for alle, der kører forbi bygningen.

13 hektar støttemure

Fabrikken ligger på et areal på 13 hektar. Selve fabrikken har et areal på 33.400m(3,5 ha.), hvoraf største delen anvendes til produktionen af støttemure. Fabrikken råder over flere betonblandere og proceskraner til flere produktionslinjer. Hermed har Bosch Beton endnu flere muligheder for produktion tilpasset kundespecifikke krav til f.eks. strukturer, farvet beton og genvendingsmaterialer. Bosch Beton har fået KOMO– og Güteschutz–certifikater for den nye fabrik, beliggende på Grote Bosweg 1 i Barneveld, og hvor produktionen allerede er startet. Certifikaterne sikrer kunderne, at produkterne er i en konstant høj kvalitet.
Lastbiler faciliteres med en højteknologisk ubemandet adgangskontrol, inklusive vægtanlæg, som klarer måling af alle typer transport, uanset bredde og længde.

Grøn energi til fabrikken og de umiddelbare omgivelser

Den gamle lokation i Kootwijkerbroek bliver omstruktureret. Der arbejdes på udviklingen af en vedvarende energipark. Det er planen, at der realiseres en solpark på ca. 10 hektar, som forsyner de umiddelbare omgivelser i Kootwijkerbroek med grøn energi.

Bosch Betons hovedkontors nye besøgsadresse er fra 1. juni 2019: Grote Bosweg 1 i Barneveld. Det er nemt tilgængeligt ved at køre fra A1 ved frakørsel 16 (Voorthuizen).