HomeOm osNyhederBosch Beton går for guld

Bosch Beton går for guld

Som verdens første producent af indfatningsmure har Bosch Beton i 2017 modtaget det internationale CSC (Concrete Sustainability Council) certifikat bronze. Certifikatet blev indløst i 2018. Og i skrivende stund, april 2019, opnår Bosch Beton som første producent af indfatningsmure CSC guld-certifikatet!

9 april 2019

CSC-certifikat for forsvarlig produktion af præfabrikerede betonprodukter

CSC-certifikatet står for præfabrikerede betonprodukter, der er fremstillet på en økologisk, social og økonomisk forsvarlig måde. Dette globale kvalitetsmærke er standarden for bæredygtig produktion og virksomhedsledelsen, på fire forskellige niveauer: Bronze, Sølv, Guld og Platin.

Overrækkelse på ny fabrik

På fredag, d. 5. april 2019, overrakte Jeroen Pos fra SGS-Intron virksomheden guld-certifikatet. Bosch Beton og SGS-Intron har, ligesom ved opnåelse af bronze- og sølv-certifikatet, haft et konstruktivt samarbejde for at opnå guld-certifikatet.

Certifikatet blev overrakt i nærværelse af Bosch Betons personale på den nye fabrik, som vil blive leveret i dette forår. Lige før fandt den første produktionstest sted på den nye fabrik på erhvervsområdet Harselaar. Det var en altså en særlig dag for Bosch Beton i to henseender!

Beton med gylden rand

“Ved at opnå guld-certifikatet viser vi, at prioriterer bæredygtighed meget højt”, siger (MT-medlem). “I mellemtiden er visse leverandører af råmaterialer også CSC-certificerede, så at der foregår en integration af forsyningskæden med hensyn til yderligere bæredygtighed”, tilføjer Frank Staal (KAM-koordinator).

“For eksempel er visse råvareleverandører nu også CSC-certificerede, hvilket betyder, at kædeintegration finder sted med hensyn til yderligere bæredygtighed.”