HomeOm osNyhederBosch Beton indgår samarbejde med HZ-Skibelund

Bosch Beton indgår samarbejde med HZ-Skibelund

I begyndelsen af 2023 indgik Bosch Beton Danmark ApS et samarbejde med handelsvirksomheden HZ-Skibelund.
HZ-Skibelund har hjemsted i Vojens og er repræsenteret af Herman Zijlstra.

Herman Zijlstra og hans firma har i over 30 år haft en meget bred ekspertise og et komplet sortiment, når det gælder produkter til staldbyggeri og inventar. Med tilføjelsen af støttemure udvider han yderligere sit sortiment til kvægbruget.

Bosch Beton og HZ-Skibelund er ikke fremmede for hinanden, da de tidligere har arbejdet tæt sammen, når det gælder levering af plansiloer i Danmark.

Nu hvor HZ-Skibelund er officiel handelspartner for Bosch Beton, bliver dette samarbejde yderligere udformet for at give landbrugssektoren i Danmark omfattende løsninger til opbevaring og konservering af grovfoder.
Derudover er anvendelsesområder inden for gødningsopbevaring, biogas og støttemure som skel til højdeforskelle på gården, nye tilføjelser til HZ-Skibelunds produktprogram.

Herman Zijlstra vil fra Bosch Beton blive aktivt bistået af Douwe Bijlsma som account manager og Anne Bakker som landbrugssalgschef.
Med kombinationen af HZ-Skibelunds markedskendskab og Bosch Betons produktkendskab vil danske landbrugskunder få optimal rådgivning om, hvilke støttemurløsninger der kan være anvendelige for dem.

Kontakt

Douwe Bijlsma Accountmanager Agrarisch bij Bosch Beton
Douwe Bijlsma
Herman Zijlstra
Anne Bakker