Bosch Beton - Sleufsilo met unieke hoek in Sprang Capelle
HomeProjekterKøresilo med en unik vinkel

Køresilo med en unik vinkel

I Sprang Capelle, Holland, ville en landmand kombinere pladsen bag en stald med en indgang ved siden af stalden. Derved blev der skabt en unik køresilo, som er bygget med vores støttemure, i en vinkel på 118 grader.

Kundens forespørgsel var en, som vi ikke får ret mange gange. Han ville kombinere pladsen bag en stald med en indgang ved siden af stalden. Derfor har hans køresilo en vinkel på 118 grader. Til denne usædvanlige køresilo brugte vi vores L175-støttemure. Denne unikke løsning er realiseret i et samarbejde med entreprenørfirmaet Van Wijlen B.V.

Færdigbehandling

På køresiloens gulv er der lagt klinker og køresiloen er kittet med uopslideligt bitumenkit.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til køresiloer? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Byg din egen køresilo

Med Bosch Betons praktiske køresilo-konfigurator bygger du din egen køresilo i tre simple trin. Når du har sendt din konfiguration til os, modtager du vores rådgivning, som tager højde for dine specifikke behov og ønsker, i løbet af tre arbejdsdage – helt uden forbindende.