HomeProjekterStationen Bussum Zuid gjort lettere tilgængelig for rejsende

Stationen Bussum Zuid gjort lettere tilgængelig for rejsende

ProRail, som er ansvarlig for jernbanenettet i Holland, er i færd med at forny stationerne. Også stationen Bussum Zuid har gennemgået en metamorfose. Stationen var vanskeligt tilgængelig for seniorer, handicappede, forældre med barnevogn og rejsende med tung bagage. Moderniseringen skal gøre stationen lettere tilgængelig. Entreprenørfirmaet K. Dekker bouw & infra modtag fra ProRail ordren på nybygning af den forældede station.

Jordvold bestående at betonstøttemure

For at realisere en storstilet struktur besluttede man sig for en konstruktion med betonstøttemure (L-mure med hæl). Støttemurene bruges som en jordvold og på det højeste sted har de en højde på 5 meter. En del af murene er affaset og savet med gering , hvilket får ydersiderne til at flugte i smuk harmoni med omgivelserne. På vegne af entreprenørfirmaet Dekker er denne konstruktion fuldstændig designet, produceret, leveret og opstillet af Bosch Beton.

Den gamle gangbro blev erstattet med en ny forbindelsesvej med elevatorer i begge sider. Brobyggeren Groot Lemmer fra Heerenveen byggede hårdttræsbroen på 27 x 4 x 3,5 m (lxbxh). Også pladserne foran elevatorerne har fået en makeover. Takket være denne totale fornyelse er stationen Bussum Zuid blevet lettere tilgængelig.

Samarbejde

Koen de Koning, driftsplanlægger hos entreprenørfirmaet K. Dekker bouw & infra, er glad for slutresultatet: “Jeg er meget tilfreds med det slutresultat, som Bosch Beton har leveret. Forberedelserne, udkastet, deres engagement ved optimering af konstruktionen, beregningen i samråd med vores konstruktør og derudover levering og montering på stedet forløb problemfrit. Også under iagttagelse af ProRail strenge sikkerhedsforskrifter. Derfor vil jeg sikkert samarbejde med Bosch Beton igen, når der skal udføres en lignende opgave i fremtiden.”

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til jernbaneprojekter? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.