Bosch Beton - Station Bussum Zuid grondkering met keerwanden
HomeProjekterStationen Bussum Zuid gjort lettere tilgængelig for rejsende

Stationen Bussum Zuid gjort lettere tilgængelig for rejsende

ProRail, som er ansvarlig for jernbanenettet i Holland, er i færd med at forny stationerne. Også stationen Bussum Zuid har gennemgået en metamorfose. Stationen var vanskeligt tilgængelig for seniorer, handicappede, forældre med barnevogn og rejsende med tung bagage. Moderniseringen skal gøre stationen lettere tilgængelig. Entreprenørfirmaet K. Dekker bouw & infra modtag fra ProRail ordren på nybygning af den forældede station.

Jordvold bestående at betonstøttemure

For at realisere en storstilet struktur besluttede man sig for en konstruktion med betonstøttemure (L-mure med hæl). Støttemurene bruges som en jordvold og på det højeste sted har de en højde på 5 meter. En del af murene er affaset og savet med gering , hvilket får ydersiderne til at flugte i smuk harmoni med omgivelserne. På vegne af entreprenørfirmaet Dekker er denne konstruktion fuldstændig designet, produceret, leveret og opstillet af Bosch Beton.

Den gamle gangbro blev erstattet med en ny forbindelsesvej med elevatorer i begge sider. Brobyggeren Groot Lemmer fra Heerenveen byggede hårdttræsbroen på 27 x 4 x 3,5 m (lxbxh). Også pladserne foran elevatorerne har fået en makeover. Takket være denne totale fornyelse er stationen Bussum Zuid blevet lettere tilgængelig.

Samarbejde

Koen de Koning, driftsplanlægger hos entreprenørfirmaet K. Dekker bouw & infra, er glad for slutresultatet: “Jeg er meget tilfreds med det slutresultat, som Bosch Beton har leveret. Forberedelserne, udkastet, deres engagement ved optimering af konstruktionen, beregningen i samråd med vores konstruktør og derudover levering og montering på stedet forløb problemfrit. Også under iagttagelse af ProRail strenge sikkerhedsforskrifter. Derfor vil jeg sikkert samarbejde med Bosch Beton igen, når der skal udføres en lignende opgave i fremtiden.”

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til jernbaneprojekter? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Skræddersyede støttemure til Hollands første brinttankstation

Sidste år åbnede Fountain Fuels første brinttankstation i Amersfoort. På vegne af VMV Projecten Renswoude leverede Bosch Beton skræddersyede LR- og L-støttemure, der bruges som afskærmning.

Mere om dette projekt

5600 m3 foderoplagring til et cirkulært kvægbrug i Schwarzwald

I 2018 tog familien Hammer det første spadestik til opførelsen af en helt ny gård i udkanten af Egenhausen i den tyske delstat Baden-Württemberg. Det var grundlaget til en gård, der er optimalt fremtidssikret i enhver henseende. Til oplagring af grovfoder valgte familien Hammer at bygge 6 plansiloer fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt

Multifunktionel adskillelse mellem områder skaber et elegant udseende

Området omkring betonfabrikken Dyckerhoff Basal Nederland er ved at ændre sig markant. Derfor valgte virksomheden at gøre udsigten til erhvervsområdet smukkere. Bosch Beton leverede L-støttemure med hæl til adskillelse og opbevaring. Det giver området et flot og elegant udseende.

Mere om dette projekt
Keerwanden vormen de basis voor Deens recyclingstation.

Støttemure skaber grundlag for en ny dansk genbrugsplads

Til opførelsen af en stor og moderne genbrugsplads i Helsingør har entreprenørvirksomheden NCC Danmark A/S anvendt et stort antal støttemurelementer.

Mere om dette projekt

Vinder af konkurrence om plansilo geninvesterer sin præmie i ekstra plansilo

Familien Wesselingh valgte herefter at geninvestere pengepræmien i en ekstra plansilo.

Mere om dette projekt
Bosch Beton Fahrsilo in Merzen - Bosch Beton sleufsilo in Merzen (Duitsland)

Tysk tyreopdrætter kunde hos Bosch Beton i over 12 år

Henrik Krones tyreopdræt i Merzen-Westeroden er en familiebedrift, der går mange år tilbage i tiden. Familien Krone har været kunde hos Bosch Beton i mere end 12 år, og da de i 2022 stod for at skulle foretage en væsentlig udvidelse af deres grovfoderlager, faldt valget endnu en gang på nye plansiloer fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt
Geluidsscherm langs de A16 - Beeld: Heijmans

Bæredygtige støjskærme langs motorvej A16 en landevej N3

På vegne af Dordrecht Kommune og under tilsyn af Ingenieurs Bureau Drechtsteden realiserede Heijmans Infra BV bæredygtige støjskærme langs A16 og N3…

Mere om dette projekt
Bosch Beton keerwanden bij zonnepark Branderwal.

Cementfri støttemure til solcelleparken Branderwal

Som en af de første kunder i Holland tager solcelleparken Branderwal (Zonnepark Branderwal) en 100 % cementfri støttemursløsning i brug.

Mere om dette projekt

Tre nye plansiloer i Bad Waldsee, Tyskland

Firma Heydt GmbH har i Ravensburg-området bygget en ny plansilo med støttemure fra Bosch Beton på familien Kiblers bedrift i Bad Waldsee.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Special keerwanden voor appartementencomplex ‘De Jonkvrouw’ in Geldrop

Specialstøttemure til “De Jonkvrouw” i Geldrop

Til det nye lejlighedskompleks “De Jonkvrouw” i Geldrop leverede vi specielle L-fliser til at kompensere for højdeforskelle.

Mere om dette projekt