Bosch Beton - Structuurwanden voor hoogteverschil bij station Chèvremont
HomeProjekterStationen Chèvremont i byen Kerkrade gøres lettere tilgængelig

Stationen Chèvremont i byen Kerkrade gøres lettere tilgængelig

ProRail arbejder i de kommende år på programmet “Landelijke Toegangelijkheid” (landsomspændende tilgængelighed). Programmet sigter på at gøre adgang til stationer lettere tilgængelig for personer med et motorisk handicap. Stationen Chèvremont i Kerkrade var den første station, hvor entreprenørfirmaet Dura Vermeer udførte programmet for ProRail. Til dette projekt leverede Bosch Beton specielt designede betonelementer med grafisk mønster for at kompensere for højdeforskellen.

Storstilet vedligeholdelse

En del af programmet “Landelijke Toegangelijkheid” er tilpasning af perronerne til en ensartet standardhøjde på stationer i hel Holland. I den forbindelse skal der udføres arbejde som f.eks. ændring af perronernes konstruktioner og/eller opretning af jernbanesporene. Dette indebærer storstilet vedligeholdelse og udskiftning af perroner på forskellige jernbanestationer. Tænk bl.a. på udskiftning af betonelementer, så samtlige perroner opfylder minimumshøjden på 76 cm.

Højdeforskel

Bosch Beton var inddraget i tilpasningen af den første station i ProRails program ved stationen Chèvremont i byen Kerkrade. Entreprenørfirmaet Dura Vermeer udførte projektet her. I den gamle situation kompenserede en hældning på 80 meter højdeforskellen på 7 meter mellem modtagelseshallen til rejsende og perronen. I den nye situation er hældningen forlænget til 180 meter og omfatter tre hældninger. I slutningen af den første hældning er der tilføjet en trappe som forkortet rute til perronen. På grund af højdeforskellen på 7 meter og begrænsede pladsforhold til gennemføringen, har man valgt vores L-støttemure med hæl.

Støttemure med grafiske mønstre

For at undgå, at det ville blive en stor grå flade, lavede en landskabsarkitekt fra Vollmer & Partners et udkast, der er baseret på rangerbanegård Kijfhoeks jernbanelayout. Derefter udarbejdede Bosch Beton udkastet yderligere og brugte det til støttemurene. Med et godt slutresultat!

Samarbejde

Dura Vermeer valgte støttemurene fra Bosch Beton på grund af kvaliteten, 3D-udkastet, som de uden problemer kunne bruge i deres eget udkast, Bosch Betons aktive engagement ved udarbejdelsen af praktiske løsninger og de korte kommunikationslinjer. Station Chèvremont var det første sted inden for projektet, hvor vores støttemure har fundet anvendelse.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til jernbaneprojekter? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Bosch Beton - Special keerwanden voor appartementencomplex ‘De Jonkvrouw’ in Geldrop

Specialstøttemure til “De Jonkvrouw” i Geldrop

Til det nye lejlighedskompleks “De Jonkvrouw” i Geldrop leverede vi specielle L-fliser til at kompensere for højdeforskelle.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Terreinafscheiding van keerwanden voor afvalopslag bij Erasmus Universiteit

Afgrænsningsmur omkring affaldsområde ved Erasmus University Rotterdam

Bosch Beton støttemure blev brugt til at skabe en afgrænsning omkring affaldsopbevaringsanlægget på Erasmus Universitet.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Keerwanden voor appartementen Collegepark Zwijsen in Veghel

Støttemure som indgang til lejligheder i Collegepark Zwijsen

Vores støttemure danner indgangen til lejlighedskomplekset Collegepark Zwijsen i Veghel.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Keerwanden voor uitbreiding Medtronic in Heerlen

Igen støttemure til udvidelse af virksomheden Medtronic i Heerlen, Holland

Til udvidelsen af virksomheden Medtronic i Heerlen leverede vi L-støttemure i forskellig mål. Murene bruges som terrænadskillelse samt til at udligne højdeforskelle.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Solide terreinafscheiding van keerwanden bij distributiecentrum in Roermond

Solid terrænadskillelse til distributionscenter i Roermond, Holland

Ved et distributionscenter på industriområdet Roerstreek Noord i Roermond er der brugt ca. 100 L-støttemure fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Vijver en plateau van keerwanden bij autobedrijf Van Mossel in Apeldoorn

Dam og plateau af støttemure hos bilforhandler i Apeldoorn, Holland

Området omkring bilforhandleren Van Mossels showroom i Apeldoorn undergik en metamorfose. Til anlæggelse af dammen og plateauet leverede vi støttemure.

Mere om dette projekt

Bæredygtige saltlader til Rijkswaterstaat’s støttepunkter langs veje

Rijkswaterstaat’s støttepunkter langs veje i ’s Hertogenbosch, Zevenaar og Staphorst trængte til fornyelse. Vi leverede forskellige L- og T-støttemure til saltlader.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Innovatieve oplossing onder water voor rwzi De Sumpel in Almelo

Innovativ løsning under vandet til rensningsanlægget i Almelo (NL)

Vi leverede forskellige typer TWA- og L-støttemure til istandsættelsen af rensningsanlægget i Almelo, Holland.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Radius keerwanden voor uitzichtpunt in Rhenen

Buede støttemure til udsigtspunkt i Rhenen

Halvcirklen på udsigtspunktet ved Nedre Rhin nær Rhenen er opført med buede støttemure. Et unikt projekt i det smukke hollandske landskab.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Keerwanden vormen geluidswal langs spoorlijn Nijmegen-Den Bosch

Støttemure udgør støjskærm langs jernbanelinjen Nijmegen-Den Bosch

For at mindske støjgener er der opført en 300 meter lang støjskærm af støttemure langs jernbanelinjen Nijmegen-Den Bosch.

Mere om dette projekt