Bosch Beton - Structuurwanden voor hoogteverschil bij station Chèvremont
HomeProjekterStationen Chèvremont i byen Kerkrade gøres lettere tilgængelig

Stationen Chèvremont i byen Kerkrade gøres lettere tilgængelig

ProRail arbejder i de kommende år på programmet “Landelijke Toegangelijkheid” (landsomspændende tilgængelighed). Programmet sigter på at gøre adgang til stationer lettere tilgængelig for personer med et motorisk handicap. Stationen Chèvremont i Kerkrade var den første station, hvor entreprenørfirmaet Dura Vermeer udførte programmet for ProRail. Til dette projekt leverede Bosch Beton specielt designede betonelementer med grafisk mønster for at kompensere for højdeforskellen.

Storstilet vedligeholdelse

En del af programmet “Landelijke Toegangelijkheid” er tilpasning af perronerne til en ensartet standardhøjde på stationer i hel Holland. I den forbindelse skal der udføres arbejde som f.eks. ændring af perronernes konstruktioner og/eller opretning af jernbanesporene. Dette indebærer storstilet vedligeholdelse og udskiftning af perroner på forskellige jernbanestationer. Tænk bl.a. på udskiftning af betonelementer, så samtlige perroner opfylder minimumshøjden på 76 cm.

Højdeforskel

Bosch Beton var inddraget i tilpasningen af den første station i ProRails program ved stationen Chèvremont i byen Kerkrade. Entreprenørfirmaet Dura Vermeer udførte projektet her. I den gamle situation kompenserede en hældning på 80 meter højdeforskellen på 7 meter mellem modtagelseshallen til rejsende og perronen. I den nye situation er hældningen forlænget til 180 meter og omfatter tre hældninger. I slutningen af den første hældning er der tilføjet en trappe som forkortet rute til perronen. På grund af højdeforskellen på 7 meter og begrænsede pladsforhold til gennemføringen, har man valgt vores L-støttemure med hæl.

Støttemure med grafiske mønstre

For at undgå, at det ville blive en stor grå flade, lavede en landskabsarkitekt fra Vollmer & Partners et udkast, der er baseret på rangerbanegård Kijfhoeks jernbanelayout. Derefter udarbejdede Bosch Beton udkastet yderligere og brugte det til støttemurene. Med et godt slutresultat!

Samarbejde

Dura Vermeer valgte støttemurene fra Bosch Beton på grund af kvaliteten, 3D-udkastet, som de uden problemer kunne bruge i deres eget udkast, Bosch Betons aktive engagement ved udarbejdelsen af praktiske løsninger og de korte kommunikationslinjer. Station Chèvremont var det første sted inden for projektet, hvor vores støttemure har fundet anvendelse.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores betonelementer til jernbaneprojekter? Så kontakt helt uden forbindende vores rådgivere.

Skræddersyede støttemure til Hollands første brinttankstation

Sidste år åbnede Fountain Fuels første brinttankstation i Amersfoort. På vegne af VMV Projecten Renswoude leverede Bosch Beton skræddersyede LR- og L-støttemure, der bruges som afskærmning.

Mere om dette projekt

5600 m3 foderoplagring til et cirkulært kvægbrug i Schwarzwald

I 2018 tog familien Hammer det første spadestik til opførelsen af en helt ny gård i udkanten af Egenhausen i den tyske delstat Baden-Württemberg. Det var grundlaget til en gård, der er optimalt fremtidssikret i enhver henseende. Til oplagring af grovfoder valgte familien Hammer at bygge 6 plansiloer fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt

Multifunktionel adskillelse mellem områder skaber et elegant udseende

Området omkring betonfabrikken Dyckerhoff Basal Nederland er ved at ændre sig markant. Derfor valgte virksomheden at gøre udsigten til erhvervsområdet smukkere. Bosch Beton leverede L-støttemure med hæl til adskillelse og opbevaring. Det giver området et flot og elegant udseende.

Mere om dette projekt
Keerwanden vormen de basis voor Deens recyclingstation.

Støttemure skaber grundlag for en ny dansk genbrugsplads

Til opførelsen af en stor og moderne genbrugsplads i Helsingør har entreprenørvirksomheden NCC Danmark A/S anvendt et stort antal støttemurelementer.

Mere om dette projekt

Vinder af konkurrence om plansilo geninvesterer sin præmie i ekstra plansilo

Familien Wesselingh valgte herefter at geninvestere pengepræmien i en ekstra plansilo.

Mere om dette projekt
Bosch Beton Fahrsilo in Merzen - Bosch Beton sleufsilo in Merzen (Duitsland)

Tysk tyreopdrætter kunde hos Bosch Beton i over 12 år

Henrik Krones tyreopdræt i Merzen-Westeroden er en familiebedrift, der går mange år tilbage i tiden. Familien Krone har været kunde hos Bosch Beton i mere end 12 år, og da de i 2022 stod for at skulle foretage en væsentlig udvidelse af deres grovfoderlager, faldt valget endnu en gang på nye plansiloer fra Bosch Beton.

Mere om dette projekt
Geluidsscherm langs de A16 - Beeld: Heijmans

Bæredygtige støjskærme langs motorvej A16 en landevej N3

På vegne af Dordrecht Kommune og under tilsyn af Ingenieurs Bureau Drechtsteden realiserede Heijmans Infra BV bæredygtige støjskærme langs A16 og N3…

Mere om dette projekt
Bosch Beton keerwanden bij zonnepark Branderwal.

Cementfri støttemure til solcelleparken Branderwal

Som en af de første kunder i Holland tager solcelleparken Branderwal (Zonnepark Branderwal) en 100 % cementfri støttemursløsning i brug.

Mere om dette projekt

Tre nye plansiloer i Bad Waldsee, Tyskland

Firma Heydt GmbH har i Ravensburg-området bygget en ny plansilo med støttemure fra Bosch Beton på familien Kiblers bedrift i Bad Waldsee.

Mere om dette projekt
Bosch Beton - Special keerwanden voor appartementencomplex ‘De Jonkvrouw’ in Geldrop

Specialstøttemure til “De Jonkvrouw” i Geldrop

Til det nye lejlighedskompleks “De Jonkvrouw” i Geldrop leverede vi specielle L-fliser til at kompensere for højdeforskelle.

Mere om dette projekt